Ικανοποίηση και μετεγγραφές

Η πρόκριση της ΑΕΚ επί της Σέλτικ έφερε ικανοποίηση στις τάξεις των πρωταθλητών Ελλάδος και πλέον η προσοχή στρέφεται στις αναμετρήσεις με τη Βίντι, αλλά και στη μετεγγραφική ενίσχυση του ρόστερ.

Η πρόκριση της ΑΕΚ επί της Σέλτικ έφερε ικανοποίηση στις τάξεις των πρωταθλητών Ελλάδος και πλέον η προσοχή στρέφεται στις αναμετρήσεις με τη Βίντι, αλλά και στη μετεγγραφική ενίσχυση του ρόστερ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «κιτρινόμαυροι» θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού και ενός κεντρικού χαφ, με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τον Μαρίνο Ουζουνίδη να εξετάζουν ήδη ορισμένες περιπτώσεις παικτών, για τις συγκεκριμένες θέσεις. 

Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Λούκας Μπογέ και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι για τις αναμετρήσεις με τους Ούγγρους και τις επόμενες ημέρες θα διαπιστωθεί σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι Λόπες, Μπακασέτας και Χουλτ, οι ποίοι αποχώρησαν τραυματίες από το ΟΑΚΑ. Στόχος των ιθυνόντων της ΑΕΚ είναι οι δυο νέες προσθήκες να τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας άμεσα, προκειμένου να υπολογίζονται για την έναρξη του πρωταθλήματος και για τη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, είτε στο Champions League, αν η ΑΕΚ ξεπεράσει το εμπόδιο της Βίντι, είτε στο Europa League αν η Ένωση δεν καταφέρει να πάρει την πρόκριση επί των Ούγγρων. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.