Θέλει Σίτι ο Ντε Γιόνγκ

Να παραμείνει στο δυναμικό της Μάντσεστερ Σίτι και να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα θέλει ο Νάιντζελ Ντε Γιόνγκ.

Να παραμείνει στο δυναμικό της Μάντσεστερ Σίτι και να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα θέλει ο Νάιντζελ Ντε Γιόνγκ. Ο 26χρονος άσος το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους «Πολίτες» χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα μέχρι τώρα. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει ζητήσει την παραμονή του παίκτη, ενώ το «αγκάθι» στην υπόθεση αυτή είναι το γεγονός πως ο ίδιος ο Ντε Γιόνγκ ζητάει υψηλές απολαβές.

«Θέλω να παραμείνω στη Σίτι και να κερδίσω πολλά τρόπαια. Δεν υπάρχουν προβλήματα σχετικά με τις διαπραγματεύσεις. Τα πάντα εξαρτώνται από την ομάδα. Εγώ είπα τι σκέφτομαι και το τι θέλω, τώρα πλέον η Σίτι πρέπει να αποφασίσει πως θα με μεταχειριστεί τόσο ως ποδοσφαιριστή όσο και ως άνθρωπο. Το μόνο που θέλω εγώ είναι να παραμείνω στην ομάδα», τόνισε ο Ολλανδός.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή πάντως ο Τζο Χαρτ, ο Άνταμ Τζόνσον, ο Πάμπλο Ζαμπαλέτα και ο Μίκα Ρίτσαρντς έχουν καταφέρει να βάλουν τις υπογραφές τους στα νέα τους συμβόλαια με τη Μάντσεστερ Σίτι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.