Παπαργυρίου: “Να πάρουμε αυτό που μας αξίζει”

Αποφασισμένοι να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους στον αγώνα με την ΑΕΚ και να φτάσουν όσο πιο μακριά στο Κύπελλο Ελλάδας εμφανίζονται οι παίκτες της Λαμίας σύμφωνα με τον Ιορδάνη Παπαργυρίου.

Αποφασισμένοι να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους στον αγώνα με την ΑΕΚ και να φτάσουν όσο πιο μακριά στο Κύπελλο Ελλάδας εμφανίζονται οι παίκτες της Λαμίας σύμφωνα με τον Ιορδάνη Παπαργυρίου. 

Ο αριστερός μπακ της Λαμίας μίλησε σε ΜΜΕ της πόλης για την επερχόμενη αναμέτρηση με τους “κιτρινόμαυρους”:

Για τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Σίγουρα κάθε χρόνο θέλουμε να προχωράμε στο Κύπελλο. Θέλουμε να περάσουμε στο Κύπελλο και θα δώσουμε το 100% για να το πετύχουμε.»

Για τη δυναμική του αντιπάλου, αλλά και τις απουσίες που θα έχει: «Σίγουρα η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα, δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για το ματς και ελπίζω να δώσουμε το 100%, να βγει ο καλός μας εαυτός στο γήπεδο και πάρουμε αυτό που θέλουμε και αξίζουμε.»

Μία καλή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ θα είναι μία ευκαιρία στο να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες και στο πρωτάθλημα: «Η ομάδα έχει αλλάξει σίγουρα ψυχολογία στα τελευταία παιχνίδια. Δεν περιμένουμε έναν αγώνα Κυπέλλου για να αλλάξει η ψυχολογία μας, αλλά σίγουρα θα βοηθήσει και αυτό. Η ψυχολογία φτιάχνει κάθε εβδομάδα, μέσα και από τις προπονήσεις. Ότι αποτέλεσμα και αν πάρουμε από τον αγώνα με την ΑΕΚ, πιστεύω πως η ψυχολογία μας θα είναι αυτή που πρέπει, έτσι ώστε να πάμε στον αγώνα πρωταθλήματος και να πάρουμε το αποτέλεσμα που πρέπει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.