Τα παράτησαν για Εντού, πήραν Ντουμπάι

Η Σοσό απέσυρε το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Μαουρίς Εντού μετά τα δυο "όχι" που δέχτηκε από τη διοίκηση της Ρέιντζερς.

Η Σοσό απέσυρε το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Μαουρίς Εντού μετά τα δυο “όχι” που δέχτηκε από τη διοίκηση της Ρέιντζερς. Ο γαλλικός σύλλογος ζητούσε επίμονα την αγορά του Αμερικάνου άσου με σκοπό την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής, ωστόσο οι προτάσεις που πρόσφερε δε… συγκίνησαν τους Σκοτσέζους.

Η διοίκηση της Σοσό μετά το “ναυάγιο” με τον Εντού, προχώρησε στο δανεισμό του Τιέρι Ντουμπάι από την Ουντινέζε. “Είχαμε δυο ή τρεις επιλογές αλλά τελικά σήμερα υπογράψαμε με τον Τιέρι Ντουμπάι. Είμααστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε τον Ντουμπάι. Η πρώτη μας επιλογή ήταν ο Εντού αλλά πραγματοποιήσαμε δυο προσφορές στη Ρέιντζερς και αυτοί μας είπαν πως δεν ήταν επαρκής. Εγώ πιστεύω πάντως πως η προσφορά μας ήταν αρκετά καλή, παρ’ όλα αυτά μίλησα με τον πρόεδρο αυτό το πρωί και το ενδιαφέρον μας για τον Εντού, τελείωσε”, τόνισε ο βοηθός προπονητή, Στέφαν Τζίλι.

H δεύτερη πρόταση των Γάλλων για την απόκτηση του 24χρονου παίκτη ήταν γύρω στις 900 χιλιάδες λίρες, την ώρα που η Ρέιντζερς είχε πληρώσει στην ομάδα της Τορόντο 2,6 εκατ. λίρες για να αποκτήσει τα δικαιώματά του Εντού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.