Εφιαλτική πρεμιέρα για τη Φέγενοορντ (video)

Η κυπελλούχος Ολλανδίας γνώρισε την ήττα με 2-0 στην έδρα της Ντε Γκράαφσαπ, η οποία πανηγύρισε με σπουδαίο τρόπο την επιστροφή της στην Eredivisie, με την ομάδα του Ρότερνταμ να τελειώνει το ματς με 9 παίκτες!

Μπορεί η σεζόν να εκκίνησε με τρόπαιο για τη Φέγενοορντ –κατέκτησε το Super Cup Ολλανδίας επικρατώντας στα πέναλτι της πρωταθλήτριας Αϊντχόφεν- ωστόσο  οι ημέρες που ακολούθησαν ήταν…μαύρες. Συντριβή στη Σλοβακία με 4-0 από την Τρεντσίν για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και ήττα στην πρώτη αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος από την Ντε Γκράαφσαπ. 

Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν ιδέες στο παιχνίδι τους, η ανάπτυξή τους ήταν προβληματική, ο Φαν Πέρσι παρουσιάστηκε αρνητικός κι εάν εξαιρεθεί ο Μποέτιους, ο Τζοβάνι φαν Μπρόνκχορστ δικαιούται να έχει παράπονα από όλους τους παίκτες του. 

Το σύνολο του Ντε Γιονγκ ήταν άτυχο στο 20ο λεπτό, αφού η κεφαλιά του Νιούπορτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της Φέγενοορντ, ωστόσο στο 31’ οι παίκτες των γηπεδούχων δεν λάθεψαν, βρίσκοντας δίχτυα με τον Σεραρένς, δεύτερο σκόρερ τους την προηγούμενη σεζόν στη δεύτερη κατηγορία. 

Το δεύτερο μέρος εξελίχθηκε με το χειρότερο δυνατό τρόπο για το σύλλογο του Ρότερνταμ, αφού έμεινε στο 67’ με 10 ποδοσφαιριστές εξαιτίας της αποβολής του Μποτεγκίν (αυστηρή η δεύτερη κίτρινη κάρτα) και με 9 στο 80’, μετά την ανόητη κίνηση του Μποέτιους να χειροκροτήσει ειρωνικά το διαιτητή, ο οποίος δευτερόλεπτα νωρίτερα τον είχε παρατηρήσει σωστά με κίτρινη κάρτα. Το δεύτερο γκολ της Ντε Γκράαφσαπ με τον Νάιλαντ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, απλώς έβαλε το θαυμαστικό στην πρόταση των γηπεδούχων, που είχαν νικήσει μόλις μία φορά στην έδρα τους τη Φέγενοορντ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. 

Γήπεδο «Ντε Φάιφερμπεργκ», Ντότινχεμ, Ολλανδία
Διαιτητής: Πολ Φαν Μπόυκελ
Κίτρινες κάρτες: Νάιλαντ 45+1’, Ελ Ζέμπλι 89’ –  Μποτεγκίν (59’, αποβολή στο 67’) Μποέτιους (80’, αποβολή στο 80’)



Ντε Γκράαφσαπ (4-3-3): Γιούριους –  Αμπένα, Νιούπορτ (αρχ.), Φαν ντε Πάφερτ, Οβούσου (74’ Κλάασεν) –  Μπάκερ (62’ Ολάιβε), Νάιλαντ, Τουτουαρίμα – Φαν Μίχεμ (69’ Νάρσινγκ), Σεραρένς, Ελ Ζέμπλι

Φέγενοορντ (4-3-3): Μπαίλοου – Σεντ Γιούστε (46’ Νιούκοπ), Μποτεγκίν, Φαν ντε Χέιντεν, Φέρντονκ –  Τούρνστρα (80’ Σινιστέρα), Κλάσι, Φιλχένα –  Μπέργχαουζ, Φαν Πέρσι (αρχ.) (74’ Φέντε), Μποέτιους


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.