Μπάρκας: “Είμαστε καλύτεροι, αλλά…”

Ο διεθνής τερματοφύλακας της ΑΕΚ μίλησε για τις παγίδες που κρύβει η ρεβάνς με τη Βίντι στο Ολυμπιακό στάδιο.

Στην εφημερίδα Live Sport μίλησε ο Βασίλης Μπάρκας, τόσο για το πρώτο βήμα πρόκρισης της ΑΕΚ στους ομίλους το Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και για την δική του παρουσία ως τώρα στην ομάδα.

«Κάναμε αυτό που έπρεπε. Εχουμε διαφορά από τη Βίντι. Θεωρώ ότι είμαστε μια κλάση πάνω. Φτάνει να είμαστε σοβαροί και να το δείχνουμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το δείξαμε μέχρις ενός σημείου. Σίγουρα υπήρχαν διαστήματα που έπαιξε μπάλα και η αντίπαλη ομάδα, αλλά με μία σοβαρή εικόνα, θα κάνουμε αυτό που ονειρεύονται όλοι οι παίκτες. Θα περάσουμε στους ομίλους», τόνισε αρχικά ο διεθνής τερματοφύλακας και συνέχισε:

«Όταν παίζεις μπάλα και βλέπεις ότι ο αντίπαλός σου σκοράρει, αλλά εσύ έχεις στα πόδια σου ένα σκορ το οποίο είναι αρκετό για να σε περάσει στην επόμενη φάση, τότε φυσιολογικά κάνεις δεύτερες σκέψεις. Περνάει από το μυαλό σου να μη δεχθείς γκολ για να πας με το υπέρ σου σκορ στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ. Εν μέρει δικαιολογείται. Σίγουρα, όπως προανέφερα, είμαστε καλύτερη ομάδα από τη Βίντι, αλλά και αυτοί ποδόσφαιρο παίζουν».

Σε ότι αφορά στη δική του παρουσία υποστήριξε:

«Γι΄ αυτόν τον λόγο ήρθα στην ΑΕΚ. Για να ζήσω τέτοιες στιγμές. Το όραμα που είχε ο κ. Μελισσανίδης και όλοι οι παίκτες. Πραγματοποιούμε στόχους και ελπίζω στο μέλλον να πετύχουμε ακόμα περισσότερα». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.