Χάντερ: «Να βαδίζουμε παιχνίδι το παιχνίδι»

Ο Οθέλο Χάντερ θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί καλύτερος στο Top 16 της Euroleague αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Οθέλο Χάντερ θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί καλύτερος στο Top 16 της Euroleague αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Αμερικανός σέντερ τόνισε στην Real News ότι οι πολλοί τραυματισμοί έχουν επηρεάσει τους «ερυθρόλευκους» αλλά παρουσιάστηκε αισιόδοξος για το υπόλοιπο της χρονιάς.

«Δεν είμαι ευχαριστημένος, μπορούσαμε να έχουμε παίξει πολύ καλύτερα. Ωστόσο, είμαι βέβαιος ότι όλα τα παιδιά έχουμε καταλάβει τι και που κάνουμε λάθος και στην επόμενη φάση θα παρουσιαστούμε σαφώς ανώτεροι. Είναι ένας οπωσδήποτε δύσκολος όμιλος, με σκληροτράχηλους εντός και εκτός έδρας αντιπάλους, αλλά στο επίπεδο αυτό όλοι έχουν τη δική τους αξία και δυναμικότητα, που θα πει ότι κάθε φορά πρέπει να είσαι ο πιο δυνατός για να κερδίσεις και να κυριαρχήσεις.

Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ιστορία στην Euroleague και κάθε χρόνο οι στόχοι του δεν αλλάζουν: τίτλοι στην Ελλάδα και παρουσία στο φάιναλ φορ της Ευρώπης, με κυνήγι της πρωτιάς. Όμως θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και να βαδίζουμε παιχνίδι το παιχνίδι, χωρίς να βιαζόμαστε.

Φυσικά και έχουν παίξει ρόλο στις εμφανίσεις μας οι τραυματισμοί και οι απουσίες και θέλω να πιστεύω πως στο εξής θα σταματήσει αυτό και όλοι μαζί και ενωμένοι θα αφοσιωθούμε στην προσπάθειά μας. Όσο για μένα, ανυπομονώ να αρχίσουν τα ματς», είπε ο Χάντερ, που έστειλε μήνυμα και στον κόσμο της ομάδας:

«Συνεχίστε να μας στηρίζετε κι εμείς να είστε βέβαιοι πως θα εξακολουθήσουμε να τα δίνουμε όλα στο γήπεδο προκειμένου να αισθάνεστε πάντα περήφανοι για την ομάδα μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.