Μοιρασιά στα Μέγαρα

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν ο Βύζας και η Αναγέννηση Επανομής, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στα Μέγαρα μετά από καλό, σε γενικές γραμμές, και αμφίρροπο παιχνίδι.

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν ο Βύζας και η Αναγέννηση Επανομής, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στα Μέγαρα μετά από καλό, σε γενικές γραμμές, και αμφίρροπο παιχνίδι.

Οι δύο αντίπαλοι αναζήτησαν το γκολ καθώς είχαν ως κοινό στόχο τη νίκη και δημιούργησαν ευκαιρίες για να το πετύχουν αλλά δίχως να τις αξιοποιήσουν.

Στο πρώτο ημίχρονο υπήρξαν πολλές και δυνατές μονομαχίες κυρίως στον χώρο της μεσαίας γραμμής αλλά λιγότερες ενδιαφέρουσες φάσεις, ενώ στο δεύτερο ο ρυθμός ανέβηκε.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν πιο επικίνδυνοι αρχικά εντούτοις στα τελευταία είκοσι λεπτά ο έλεγχος πέρασε εξ ολοκλήρου στον Βύζαντα που άσκησε πίεση στην εστία του Φιρινίδη. Ωστόσο, η Αναγέννηση άντεξε και κράτησε την ισοπαλία.

ΒΥΖΑΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Μιχελής, Νταντάμης, Χριστοφιλέας, Χάλαρης, Λίτσης, Μωυσίδης, Πούρνος (68′ Ροβίθης), Οικονομόπουλος, Παυλίδης (80′ Πέτρου), Φαρούκ (52′
Φιλιππάκος), Ηλιόπουλος.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Φιρινίδης, Μαυροματίδης, Γεωργίου, Κουρδάκης, Καρλάο, Καραμανλής, Πολίτης (85′ Ναλμπάντης), Ασλανίδης, Καραγιάννης, Μπεκιάρης, Γκέσιος (82′ Κάτσε).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.