Ετοιμάζει χειμερινή λίστα η Γιουβέντους

Η διοίκηση της Γιουβέντους έχει ξεκινήσει από τώρα την προεργασία για τις χειμερινές μετεγγραφές της ομάδας και ήδη ετοιμάζει λίστα με υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους.
Θωμάς Ναλμπάντης
09/09/2018 • 14:24
Ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς
  • shares
Η διοίκηση της Γιουβέντους έχει ξεκινήσει από τώρα την προεργασία για τις χειμερινές μετεγγραφές της ομάδας και ήδη ετοιμάζει λίστα με υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, οι «μπιανκονέρι» θέλουν να αποκτήσουν ένα αριστερό μπακ και έναν κεντρικό μέσο. Οι Μαρσέλο και Πολ Πογκμπά είναι οι πρώτοι στόχοι για τις συγκεκριμένες θέσεις, όμως η «βέκια σινιόρα» αναγνωρίζει πως υπάρχουν πολλές δυσκολίες στις συγκεκριμένες περιπτώσεις. 

Για αυτό τον λόγο έχει στρέψει την προσοχή της στους Μάρκος Αλόνσο και Σεργκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς. Για να αποκτήσει τους δυο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, η πρωταθλήτρια Ιταλίας θα πρέπει να δαπανήσει περίπου 160 εκατομμύρια ευρώ. Για αυτό τον λόγο θα προχωρήσει σε παραχώρησης παικτών που δεν υπολογίζοντα, έτσι ώστε να εξοικονομηθούν χρήματα για τις συγκεκριμένες μετεγγραφές. 

Γράψτε το σχόλιο σας...

Juventus - SPAL 2013

Σάββατο 24 Νοεμβρίου, 19:00

Live
loading the player...