Παλικάρι ο Απόλλων στο Καυτανζόγλειο (2-2)

Παληκαρίσια ισοπαλία 2-2 απέσπασε ο Απόλλων Καλαμαριάς στο Καυτανζόγλειο από την ΑΕΠ Ηρακλής καθώς παρότι βρέθηκε να χάνει 2-0, κατάφερε να ανατρέψει τη σε βάρος του κατάσταση και να αποσπάσει έναν πολύτιμο βαθμό.

Παληκαρίσια ισοπαλία 2-2 απέσπασε ο Απόλλων Καλαμαριάς στο Καυτανζόγλειο από την ΑΕΠ Ηρακλής καθώς παρότι βρέθηκε να χάνει 2-0, κατάφερε να ανατρέψει τη σε βάρος του κατάσταση και να αποσπάσει έναν πολύτιμο βαθμό.

Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου, που έκανε ντεμπούτο στην τεχνική ηγεσία, ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος και στο 29′ προηγήθηκε με κεφαλιά του Σαπάνη έπειτα από σέντρα του Τροΐρη.

Στο 42′ οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ όταν ο Κωνσταντινίδης επιχείρησε σέντρα και ο Κιβρακίδης με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Ωστόσο, ο Απόλλων αντέδρασε και μείωσε στο 45′ με κοντινό σουτ του Πλατάκη, που αξιοποίησε την πάσα του Μπιτέλη.

Στην επανάληψη, το ματς ήταν αμφίρροπο αλλά οι Πόντιοι ήταν περισσότερο ουσιαστικοί και στο 81′ έφτασαν στην ισοφάριση όταν μετά από προσπάθεια του Σκέμπη, ο Χατζί βρέθηκε ολομόναχος στο δεύτερο δοκάρι και με σουτ διαμόρφωσε το 2-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Κελπέκης (33′ Παπατολίκας), Τροΐρης, Χασιώτης, Λιόλιος, Τριανταφυλλίδης, Παπαστεριανός, Οικονόμου, Σαπάνης, Κωνσταντινίδης (86′ Χιονίδης), Κωστάκης (58′ Παληγεώργος), Κιβρακίδης..

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Γιώργος Στράντζαλης): Καρατζιοβαλής, Νάιντος, Σκέμπης, Καραπατσακίδης, Παντελιάδης (35′ Παρμαξίδης), Μπιτέλης, Βέντζιος (66′ Καραντασιάδης), Πλατάκης (59′ Χατζί), Λεπτοκαρίδης, Μωυσιάδης, Δερμιρτζόγλου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.