Τσιρίλο: “Θα δώσουμε το 100%”

Για το παιχνίδι κόντρα στην Ουντινέζε αλλά και για την ρεβάνς της Τούμπας μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Για το παιχνίδι κόντρα στην Ουντινέζε αλλά και για την ρεβάνς της Τούμπας μίλησε στο “Αθλητικό Metropolis” ο Μπρούνο Τσιρίλο. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ τόνισε πως θα δώσουν το 100% στη ρεβάνς προκειμένου να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού. Ο Ιταλός στόπερ αναφέρθηκε και στο Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Άρη δηλώνοντας πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά στο τέλος πιστεύει πως θα είναι οι νικητές.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Ιταλός στόπερ στο “Αθλητικό Metropolis”:

Για το παιχνίδι με την Ουντινέζε και τη ρεβάνς της Τούμπας: “Το σημαντικό είναι το αποτέλεσμα που πήραμε. Οι πιθανότητες παραμένουν 50-50. Αυτό έλεγα και πριν αυτό θα πω και σήμερα. Είναι ένας τελικός και για τους παίκτες και για τον κόσμο. Είναι το όνειρό μας να προχωρήσουμε. Θα δώσουμε το 100% και ελπίζουμε να είναι αρκετό για να προκριθούμε”.

Για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Άρη: “Ξέρω πολύ καλά ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για εμάς και τους φιλάθλους. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, δεν θα είναι εύκολο, πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε για τη νίκη. Μετά θα προσπαθήσουμε σε 2-3 μέρες να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να στραφούμε στο παιχνίδι με την Ουντινέζε. Η αίσθησή μου είναι ότι πρόκειται για ιδιαίτερο παιχνίδι. Πρέπει να κρατήσουμε όλη την ενέργεια μας να δώσουμε το 100% και κάτι παραπάνω. Θέλω να ελπίζω και θεωρώ ότι στο τέλος θα είμαστε χαρούμενοι.

Πρέπει να υπάρχει πολύ πάθος και μεγάλη καρδιά. Πρέπει να παίξουμε καλά. Τα πηγαίνουμε εξαιρετικά την φετινή σεζόν και το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε σε αυτό τον δρόμο. Ελπίζω σε κάτι καλό στα παιχνίδια που ακολουθούν. Εμείς κοιτάμε την δουλειά μας, παντού να παίζουμε για τη νίκη και να δίνουμε τα πάντα για τους φιλάθλους. Κανένα από αυτά τα ματς δεν θα είναι εύκολο, μπορώ να εγγυηθώ ότι θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.