Ευρωπαίος ο Πανιώνιος

Κανονικά θα πάρει μέρος στα play off του πρωταθλήματος ο Πανιώνιος, καθώς η έφεση που είχε καταθέσει για την αδειοδότησή του, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, έγινε δεκτή.

Κανονικά θα πάρει μέρος στα play off του πρωταθλήματος ο Πανιώνιος, καθώς η έφεση που είχε καταθέσει για την αδειοδότησή του, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, έγινε δεκτή. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Νέας Σμύρνης κέρδισε την έφεση με ψήφους 3-0, όπως σας ενημέρωσε το Novasports.gr και πλέον ετοιμάζεται να αγωνιστεί κανονικά στο μίνι πρωτάθλημα, όπου θα διεκδικήσει την έξοδο στα προκριματικά του Champions League.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, στα play off θα πάρουν κανονικά μέρος, όλες οι ομάδες, που τερμάτισαν από τη δεύτερη έως την πέμπτη θέση της βαθμολογίας και θα περιμένουν να δουν αν θα μπορέσει ο Ατρόμητος να κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδος, κάτι που θα σημάνει πως θα αφαιρεθεί μια θέση που οδηγεί στο Europa League, από τα play off. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε η ομάδα που θα τερματίσει στην τελευταία θέση, θα μείνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Αναλυτικά, η απόφαση του Δευτεροβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης: “Αριθμός απόφασης 1/20-4-2016: Δέχεται την έφεση της «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» κατά πλειοψηφία. Εξαφανίζει την υπ’ αριθμ. 1/7-4-2016 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης. Κρίνει την υπόθεση.  Δέχεται την αίτηση κατά πλειοψηφία και χορηγεί άδεια συμμετοχής στην αιτούσα για τις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA και του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE περιόδου 2016-2017”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.