Νίκη για restart και αντεπίθεση

Ο Γιώργος Βασιλείου γράφει για την κρισιμότητα και τον χαρακτήρα τελικού που έχει το ματς του Αγρινίου, εκεί όπου οι Πρωταθλητες Ελλάδας μπορούν να ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους.

O πρώτος από τους… είκοσι τελικούς της ΑΕΚ πλησιάζει. Το ματς στο Αγρίνιο για την Ένωση έχει μόνο ένα αποτέλεσμα. Τη νίκη. Κανένα άλλο. Σε αντίθετη περίπτωση τα προβλήματα των Πρωταθλητών Ελλάδας θα αυξηθούν, θα γιγαντωθούν.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι παίκτες του χρειάζονται οπωσδήποτε τη νίκη για να κάνουν το δικό τους restart, τη δική τους επανεκκίνηση. Υπάρχει χρόνος για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος. Και εάν εξαιρέσουμε την βαθμολογική απώλεια με τον Ατρόμητο που ήταν εκτός προγράμματος όλες οι άλλες είναι φυσιολογικές.

Ήττα στην Τούμπα, ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας και ισοπαλία με τον Ολυμπιακό εντός. Όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια η ΑΕΚ όχι απλά τα κέρδισε, αλλά για την ακρίβεια τα “καθάρισε” μη αφήνοντας περιθώρια αμφισβήτησης στους αντιπάλους. Το ίδιο οφείλει να πράξει και στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό. Οι παίκτες της οφείλουν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και να επιβληθούν στους αντιπάλους τους. Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω.

Εάν δείξουν διάθεση και ποδοσφαιρικό εγωισμό δεν έχουν να φοβηθούν απολύτως τίποτα. Εάν μπουν με αμφιβολίες ζωγραφισμένες στο πρόσωπό τους τότε δεν θα είναι εύκολο το βράδυ στο Αγρίνιο. Η ΑΕΚ κερδίζει και προχωράει παρακάτω, με οτιδήποτε άλλο αποτέλεσμα όλα όσα ακολουθήσουν δεν μπορούν να προβλεφθούν.

Κλείνοντας, η ΑΕΚ έχει και την ποιότητα και τους παίκτες και τον χαρακτήρα για να “καθαρίσει” τέτοια ματς. Επαναλαμβάνω είναι καλύτερη από πέρυσι, απλά οφείλει να το επιβεβαιώνει κάθε φορά και όχι όποτε θέλει αυτή και οι παίκτες της. Το ματς με τον Άγιαξ αν χαθεί δεν θα κοστίσει σε τίποτα στην Ένωση, αυτό με τον Παναιτωλικό θα κοστίσει πολλά. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.