Βαρέλα: «Ήταν δύσκολο το ματς με τη Λαμία»

Ο Φερνάντο Βαρέλα τόνισε πως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη σε ένα δύσκολο ματς κόντρα στη Λαμία, ειδικά μετά την αποβολή του Κάνιας.

Ο Φερνάντο Βαρέλα τόνισε πως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη σε ένα δύσκολο ματς κόντρα στη Λαμία, ειδικά μετά την αποβολή του Κάνιας. Ο κεντρικός αμυντικός των «ασπρόμαυρων» ανέλυσε την εμφάνιση της ομάδας του και το πώς κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη ο «Δικέφαλος» του Βορρά.

Αρχικά, ο Βαρέλα υπογράμμισε: «Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι πριν έρθουμε. Ότι αντιμετωπίζουμε μία ομάδα πολύ καλή όταν παίζει στο γήπεδο της. Γνωρίζαμε ότι παίζουν με βαθιές μπαλιές στον επιθετικό και θέλουν να εκμεταλλευτούν τους χώρους και τις δεύτερες μπάλες με το δεκάρι τους».

Στη συνέχεια, ο αμυντικός του ΠΑΟΚ συμπλήρωσε: «Ήμασταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι κοντρολάραμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Με λίγη περισσότερη συγκέντρωση θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Δε συνέβη όμως. Στο δεύτερο ημίχρονο είδατε ότι ο διαιτητής έδωσε κόκκινη κάρτα στον Κάνιας, έπρεπε με αυτές τις συνθήκες να κοντρολάρουμε το παιχνίδι, ήταν δύσκολο γιατί αντιμετωπίζαμε τη Λαμία με 10 εναντίον 11 στην έδρα της».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.