Ικανοποιημένος ο Φλεβαράκης

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ παρά τις δύσκολες εποχές που βιώνει το ελληνικό μπάσκετ εμφανίστηκε ο Κώστας Φλεβαράκης.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ παρά τις δύσκολες εποχές που βιώνει το ελληνικό μπάσκετ εμφανίστηκε ο Κώστας Φλεβαράκης. Ο τεχνικός του Ηλυσιακού τόνισε ότι αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την προσπάθεια τους και ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα παλέψει όλα τα παιχνίδια που έρχονται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Φλεβαράκης:

«Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες έκαναν υπερπροσπάθεια και για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Όταν σε τρία παιχνίδια, παίζεις καλά και δεν νικάς, αρχίζει να κυριαρχεί το… πρέπει. Ο Ντικούδης ήταν εντυπωσιακός και δεν μπορέσαμε να τον σταματήσουμε. Πιστεύω ότι είναι μία εποχή δύσκολη για όλες τις ομάδες, αλλά εγώ καλύπτομαι από τη δήλωση του προέδρου μας προς ημερών, ότι ευχαριστεί τα παιδιά για την επιμονή και την υπομονή τους. Θα παλέψουμε όλα τα ματς κι ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.