Αγώνας δρόμου για το ρόστερ

Οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας αναμένεται να ξεκινήσουν αγώνα δρόμου τις προσεχείς ημέρες, προκειμένου να διατηρήσουν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες από την περσινή σεζόν.

Οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας αναμένεται να ξεκινήσουν αγώνα δρόμου τις προσεχείς ημέρες, προκειμένου να διατηρήσουν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες από την περσινή σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» έχει θέσει ως προτεραιότητα την παραμονή των Λουντ και Κουλιμπαλί, με τους οποίους θα έχει νέο κύκλο επαφών, προκειμένου να τους μεταπείσει και να φορέσουν και τη νέα σεζόν τη φανέλα των «πράσινων». 

Ο Φινλανδός μέσος φέρεται να προτιμάει μια μετεγγραφή στο εξωτερικό και σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει ήδη στα χέρια του προτάσεις από την Αγγλία. Οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να τον μεταπείσουν και να ανανεώσει το συμβόλαιό του, ενώ παράλληλα θα γίνει προσπάθεια, ώστε να εξοφληθούν οι οφειλές, που υπάρχουν προς το πρόσωπό του. Σημαντικό ρόλο στο θέμα του Λουντ αναμένεται να παίξει και ο Πιτ Πιεμπονγκσάντ, ο οποίος διατηρεί καλές σχέσεις με τον μάνατζερ του παίκτη. 

Από εκεί και πέρα, ο Νταμπίζας θα μιλήσει και με τον Κουλιμπαλί, ο οποίος δεν έχει βρει ακόμα κάποια αξιόλογη πρόταση από το εξωτερικό. Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» θα μεταφέρει στον παίκτη, πως ο Γιώργος Δώνης τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν και πως επιθυμία των «πράσινων» είναι να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας. Τέλος, δεν αναμένεται να υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τους Ινσούα, Γιόχανσον και Μουνιέ, καθώς σύντομα θα μπουν στους λογαριασμούς τους και τα χρήματα της επόμενης δόσης του συμβολαίου τους. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.