Το περιβόλι της Καλλονής!

Ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος γράφει στο προσωπικό του blog για τους διαθέσιμους παίκτες της Καλλονής, οι οποίοι υπάρχουν ακόμα στο ρόστερ της ομάδας.

Λίγο πριν το οριστικό αντίο της ομάδας της Λέσβου απ’ τα σαλόνια της Superleague ξεσκαρτάρουμε το ρόστερ-περιβόλι της Καλλονής. Αν και έχει αποψιλωθεί μεγάλο κομμάτι του κορμού του συλλόγου, υπάρχουν διαθέσιμες ορισμένες εξαιρετικές περιπτώσεις.

Άντριου Χογκ

Ο Μαλτέζος τερματοφύλακας περιμένει τις εξελίξεις σχετικά με την προσφυγή του, αλλά και τη μεταγραφή του από ένα πανέμορφο νησί, όχι τη Μυτιλήνη, αλλά τη Μάλτα. Μετά από περίπου τρεις εξαιρετικές σεζόν με τη φανέλα της Καλλονής ο Χογκ κάνει ατομικές προπονήσεις και ίσως τον δούμε και πάλι στη Superleague. 

Νίκος Καλτσάς

O 27χρονος μέσος φόρεσε τη φανέλα της Καλλονής στα μισά της σεζόν 2013-2014 και το φιλότιμο «μηχανάκι» απ’ τη Χαλκίδα πρόσθεσε περισσότερο μυαλό και ωριμότητα στο παιχνίδι του, χάρη στις οδηγίες του Γιάννη Ματζουράκη. Σε εξαιρετική ηλικία και με συνεχώς καλές εμφανίσεις, έστω και με τη φετινή καταδικασμένη Καλλονή δεν θα δυσκολευτεί να βρει το νέο σταθμό της καριέρας του.  

Γιώργος Μανούσος

Ο Γιώργος Μανούσος είχε έναν ονειρεμένο ρόλο στην Καλλονή. Ο ντόπιος αρχηγός με τη φανέλα με το νούμερο «9» στην πλάτη αποτέλεσε τον επικοινωνιακό μποστάρη του συλλόγου. Πέρα απ’ αυτό το ρόλο ο Μανούσος πέτυχε 13 γκολ στο πρωτάθλημα σε τρεις σεζόν και η πολυμορφικότητα του στην κάλυψη της μεσοεπιθετικής γραμμής τον βάζει από τώρα στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων.

Ανέστης Αναστασιάδης

Αν τα προσόντα του Αναστασιάδη έμπαιναν σε αγγελία θα ήταν κάπως έτσι. Αριστεροπόδαρος στόπερ με άριστη αντίληψη του παιχνιδιού, άψογο και ηγετικό χαρακτήρα, καλή τεχνική και εννιά χρόνια εμπειρίας στη Superleague αναζητεί ομάδα για συνεργασία. Not Bad! 

Σάββας Τσαμπούρης

Ένας ακόμα διασωθείς της φετινής Καλλονής βάσει της απόδοσης του στα περισσότερα ματς. Στα 30 του χρόνια κουβαλάει την εμπειρία από τέσσερα χρόνια στον Αστέρα Τρίπολης και ακόμα δύο στην Καλλονή. Τα πόδια του αντέχουν για μερικές ακόμα ποιοτικές σεζόν, μην ξεγελιέστε απ’ το γκριζαρισμένο του μαλλί. Στις 20 Μαρτίου έδωσε το τελευταίο του επίσημο ματς, θα χρειαστεί δουλειά για να επιστρέψει στο απαιτούμενο επίπεδο. 

Φώτης Γεωργίου

Η αποκάλυψη της φετινής Καλλονής ήταν το δίχως άλλο ο Φώτης Γεωργίου. Ο 31χρονος μέσος θα είχε κάνει ακόμα περισσότερα σε μια απ’ τις προηγούμενες, πιο υγιείς σεζόν της Καλλονής. Η τύχη τον έριξε στα φετινά δύσκολα της ομάδας της Μυτιλήνης, αλλά ο Γεωργίου στάθηκε στο ύψος, όχι το δικό του, αλλά των περιστάσεων και αποτελεί μια εξαιρετική σπουπερλιγκάτη επιλογή. 

Ραούλ Γιορέντε

Ο «Ρούλο» διαθέτει μπόλικο απ’ το ποδοσφαιρικό τσαγανό που απαιτεί η θέση του στο γήπεδο. Ο αριστεροπόδαρος μπακ-χαφ απ’ τη Μαδρίτη συμπληρώνει 2,5 σεζόν στη Μυτιλήνη με πολλά σκαμπανεβάσματα. Όχι αγωνιστικά όμως. Κυρίως διάθεσης λόγω εξωαγωνιστικών λόγων και φυσικά εξαιτίας του φετινού σοβαρού τραυματισμού του στο ζυγωματικό που απ’ ό,τι φαίνεται ξεπέρασε πλήρως.  

Κώστας Δαύκος

Ο 28χρονος Δραμινός τερματοφύλακας ήταν ο ευνοημένος της κατάρρευσης της Καλλονής και της πρόωρης αποχώρησης του Άντριου Χογκ. Ο Δαύκος έκανε και πάλι εμφανίσεις στην κορυφαία κατηγορία μετά από εκείνες με τη Δόξα Δράμας σε ηλικία 23 ετών. Παίκτης ψυχολογίας, αλλά με ποιοτικά προσόντα και ξεκάθαρο στόχο να πετύχει, σίγουρα θα μας απασχολήσει την επόμενη σεζόν στη Superleague.  

Νίκολα Μίκιτς

Κλασική βαλκανική ποδοσφαιρόφατσα που σε πείθει για την αξία του πριν κάνει και πολλά μέσα στο γήπεδο. Οι νησιώτες τον ανακάλυψαν στην ΟΦΚ Βελιγραδίου και είναι απ’ τους παίκτες που αν είχαν αποκτηθεί απ’ το ξεκίνημα της σεζόν ίσως η τύχη του συλλόγου να ήταν πολύ διαφορετική. Για δεξί μπακ ή για στόπερ, βρίσκεται στα «μανταλάκια» εν όψει της νέας σεζόν!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.