Με Χρυσικόπουλο για την… παράδοση

Επέστρεψε ο Έλληνας φορ στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, που θέλει να διατηρήσει το απόλυτο νικών στην έδρα του κόντρα στον Κόροιβο.

Επέστρεψε ο Έλληνας φορ στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, που θέλει να διατηρήσει το απόλυτο νικών στην έδρα του κόντρα στον Κόροιβο.

Στην τελική ευθεία μπήκε η πρετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον ερχόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Κόροιβο, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Μάλιστα, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε σήμερα (29/3) στη διάθεσή του και το Λίνο Χρυσικόπουλο, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον κράτησε εκτός προγράμματος την Τετάρτη (28/3). 

Ο προπονητής του «Δικέφαλου» πριν τη σημερινή προπόνηση έδειξε σε βίντεο στους παίκτες του φάσεις από παιχνίδια του ερχόμενου αντίπαλου, ζητώντας από αυτούς συγκεκριμένες αντιδράσεις στη διάρκεια της αναμέτρησης του Σαββάτου (31/3). Στη συνέχεια, η προπόνηση εμπεριείχε κυρίως ασκήσεις τακτικής. Η επιστροφή Χρυσικόπουλου στον κανονικό ρυθμό έδωσε την ευκαιρία στον Παπαθεοδώρου να δοκιμάσει όλα τα συστήματα που είχε κατά νου, χωρίς να τον προβληματίζει κάποια απουσία. 

Ο ΠΑΟΚ στην ερχόμενη αναμέτρηση έχει μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο, καθώς θέλει να κρατήσει επαφή με την πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Στα υπέρ του είναι ότι έχει δημιουργήσει πολύ καλή παράδοση απέναντι στον Κόροιβο, μετρώντας έξι νίκες σε επτά παιχνίδια της Basket League. Η ομάδα της Ήλιδας νίκησε μόνο στο εντός έδρας γι’αυτήν παιχνίδι, τη σεζόν 2014-15 (65-61).

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει το 3/3 στο PAOK Sports Arena απέναντι στον Κόροιβο, εκεί όπου θα γίνει το ματς του Σαββάτου, με διαφορές 9-15 πόντων. Πιο συγκεκριμένα, νίκησε:

*Με 83-68 στο ματς της σεζόν 2014-15 (Τσόχλας 17 – Λόουερι 18).
*Με 92-78 στο ματς της σεζόν 2015-16 (Βασιλειάδης 20 – Ντέιβις 21).
*Με 75-66 στο ματς της σεζόν 2016-17 (Σόμπι 15 – ΜακΛέλαν 19).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.