Το απραγματοποίητο όραμα του George Lucas για την τρίτη τριλογία “Star Wars”

Τι θα γινόταν άραγε;Το 2012, αν ο George Lucas δεν είχε πουλήσει την Lucasfilm για πάνω από $4...

Τι θα γινόταν άραγε;

Το 2012, αν ο George Lucas δεν είχε πουλήσει την Lucasfilm για πάνω από $4 δισεκατομμύρια, θα είχε δημιουργήσει μια τρίτη τριλογία “Star Wars”, που θα επικεντρωνόταν στα midi-chlorians και τον “μικροβιοτικό κόσμο”.

Μιλώντας στον σκηνοθέτη James Cameron στο 2ο επεισόδιο της εξαμελής σειράς του AMC, “James Cameron’s Story of Science Fiction”, ο Lucas μίλησε σε βάθος για το μέλλον “Star Wars” όπως αυτός το οραματιζόταν.

“Οι επόμενες τρεις ταινίες ‘Star Wars’ θα επικεντρώνονταν στον μικροβιοτικό κόσμο”, εξήγησε στον Cameron. “Υπάρχει αυτός ο κόσμος από πλάσματα που λειτουργούν διαφορετικά από ό,τι εμείς. Τα αποκαλώ Whills. Και τα Whills είναι αυτά που στην πραγματικότητα ελέγχουν το σύμπαν. Τρέφονται από την Force”.

Συνέχισε, εξηγώντας ότι το κάθε άτομο στον γαλαξία είναι μέσο για να ταξιδεύουν τα Whills…Και αγωγός είναι τα midi-chlorians. Τα midi-chlorians είναι αυτά που επικοινωνούν με τα Whills. Τα Whills, σε μια γενική έννοια, είναι η Force.

Μιλώντας για τα midi-chlorians, ο Lucas καταλαβαίνει ότι όπως με την εισαγωγή τους στο Επεισόδιο Ι, οι fans θα έκαναν παράπονα, και λέει, “Φυσικά, πολλοί fans θα το μισούσαν, όπως έγινε και με το ‘Phantom Menace’ και με όλα, αλλά τουλάχιστον θα είχε ειπωθεί όλη η ιστορία από την αρχή μέχρι το τέλος”.

Γι’ αυτούς που δεν γνωρίζουν, ο Anakin Skywalker είχε midi-chlorian ύψους 20.000, το υψηλότερο που έχει αναγραφεί ποτέ. Γεννήθηκε από μητέρα, αλλά δεν είχε πατέρα, και λεγόταν ότι είναι ο Εκλεκτός και αυτός που θα φέρει την ισορροπία στην Force.

Τη συνέντευξη μπορείτε να βρείτε και σε γραπτή μορφή στο βιβλίο της σειράς, που εκδόθηκε από τις Insight Editions στις 18 Μαΐου 2018, και από το οποίο μπορείτε να δείτε ένα κομμάτι της συνέντευξης παρακάτω.

Κομμάτι της συνέντευξης που παραχώρησαν οι Insight Editions από την εκπομπή “James Cameron’s Story of Science Fiction”. © 2018 AMC Network Entertainment LLC. All rights reserved.

Το “Star Wars” απομακρύνθηκε από το πλάνο του Lucas, αλλά δεν έχει εξαλείψει πλήρως αυτά που έχει δημιουργήσει. Στο “Rogue One: A Star Wars Story”, οι Chirrut Îmwe και Baze Malbus ήταν μέλη των “Guardians of the Whills”, οι οποίοι προστάτευαν τον αρχαίο ναό των Kyber στον Jedha.

Το “Solo: A Star Wars Story” είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στο franchise μετά την εξαγορά της Lucasfilm από την Disney. Διαβάστε το review μας και πείτε μας στα σχόλια και τη δική σας γνώμη.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.