Πάνω από όλα ο τελικός

Ο τελικός του κυπέλλου με τον Ατρόμητο και η κατάκτηση του νταμπλ βρίσκονται στην κορυφή των προτεραιοτήτων των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Είναι κάτι που ξεκαθαρίζουν τα στελέχη των πρωταθλητών, με αφορμή το θέμα της επέκτασης ή μη του συμβολαίου με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ατρόμητο, η κατάκτηση του τίτλου και κατ’ επέκταση του νταμπλ βρίσκονται στην κορυφή των προτεραιοτήτων των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Είναι κάτι που ξεκαθαρίζουν προς πάσα κατεύθυνση τα στελέχη των πρωταθλητών Ελλάδας. Με αφορμή το θέμα της επέκτασης ή μη του συμβολαίου των «ερυθρόλευκων» με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τις σχετικές δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού στη nova, οι «Πειραιώτες» τονίζουν πως ο Ολυμπιακός, ο πρόεδρος του και ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχουν στο μυαλό τους μόνο το κύπελλο.

Προσθέτουν δε πως στις δηλώσεις του ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανέφερε πεντακάθαρα ότι ο τελικός είναι για όλους ένας μεγάλης σημασίας χρονικός κόμβος. Διευκρινίζουν δε πως πριν ή μετά τον τελικό, ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα τον καλέσει για να μιλήσουν για το μέλλον, υπενθυμίζοντας την εξαιρετική σχέση που έχουν οι δύο άνδρες.

Υπενθυμίζουμε το απόσπασμα της συνέντευξης του Ερνέστο Βαλβέρδε στη nova, που αφορά στο μέλλον του στον Ολυμπιακό:

Μπορείτε να μας διευκρινίσετε πότε θ’ απαντήσετε στον πρόεδρο σχετικά με το θέμα της παραμονής σας. Αν αυτό θα γίνει μετά το Πάσχα, ή μετά την ολοκλήρωση όλων των υποχρεώσεων της ομάδας, δηλαδή μετά και απ’ τον τελικό;
«Είναι κάτι που θα το σχεδιάσει ο σύλλογος αυτό και όχι εγώ. Δεν πρόκειται να πάω να ζητήσω μία συνάντηση με τον πρόεδρο. Είναι κάτι που θα το ζητήσει ο σύλλογος το πότε θα γίνει η συνάντηση. Είμαι στη διάθεση του συλλόγου και ο πρόεδρος το ξέρει αυτό. Όποτε ο πρόεδρος θέλει να συζητήσουμε γι’ αυτό το θέμα, είμαι στη διάθεσή του να το συζητήσουμε. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον τελικό του κυπέλλου. Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Και αυτό είναι θέμα του προέδρου το πως θα το εκτιμήσει. Αν θα πρέπει να γίνει η συζήτηση αυτή πριν ή μετά».

Κλείνοντας, η αγάπη του κόσμου την οποία εισπράττει ο ίδιος αλλά και εμείς, μπορεί να σας επηρεάσει στην τελική σας απόφαση;
«Αυτήν την ερώτηση την είχες ηχογραφημένη από πέρυσι, πρόπερσι και την επαναλαμβάνεις (γέλια); Πάντα εισέπραττα την αγάπη του κόσμου. Απ’ την πρώτη χρονιά που ήρθα εδώ, ο κόσμος με υποδέχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν αμφιβάλω καθόλου για το πόσο πολύ με αγαπάει ο κόσμος. Και καταλαβαίνω πόσο πολύ με θέλει. Όμως, όπως λέω κάθε χρόνο, το θέμα της παραμονής ή όχι εξαρτάται από πάρα πολλούς άλλους λόγους. Αυτό προσπαθώ να δηλώσω: ότι εξαρτάται από πολλούς άλλους λόγους».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.