Κατσουράνης: “Ο Νίνης θα γίνει σπουδαίος”

Στην ιταλική ιστοσελίδα Tuttomercato, μίλησε ο Κώστας Κατσουράνης και αναφέρθηκε στον Σωτήρη Νίνη ενόψει της μετακίνησης του διεθνούς άσου στην Πάρμα.

Στην ιταλική ιστοσελίδα Tuttomercato, μίλησε ο Κώστας Κατσουράνης και αναφέρθηκε στον Σωτήρη Νίνη ενόψει της μετακίνησης του διεθνούς άσου στην Πάρμα.

«Ο Νίνης είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και δυνατός, αν και μόλις 20 ετών. Η Πάρμα σίγουρα έκανε πολύ καλό deal», ανάφερε μεταξύ άλλων ο Κώστας Κατσουράνης, που έπλεξε το εγκώμιο του συμπαίκτη του: «Δουλεύει πολύ σκληρά και έχει πολλές δυνατότητες. Ο Νίνης είναι ένας νέος Τζιοβίνκο. Βέβαια, η πρώτη του χρονιά στην Ιταλία θα είναι δύσκολη. Πιστέψτε με, όμως, θα βελτιωθεί πολύ στη συνέχεια και θα γίνει σπουδαίος ποδοσφαιριστής».

Ο εκ των αρχηγών του Παναθηναϊκού σχολίασε και το ιταλικό πρωτάθλημα, τονίζοντας ότι πλέον θα υποστηρίζει και την Πάρμα λόγω… Νίνη, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί μελλοντικά στο καμπιονάτο: «Παρακολουθώ το ιταλικό πρωτάθλημα, διότι είμαι και φίλαθλος της Γιουβέντους. Από του χρόνου, όμως, θα υποστηρίζω, λόγω του Σωτήρη, και την Πάρμα. Είναι καλός μου φίλος και εξαιρετικός συμπαίκτης. Ποιος ξέρει, ίσως μόλις τελειώσει το συμβόλαιό μου στον Παναθηναϊκό να έρθω να παίξω και εγώ στην Ιταλία».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.