Κοιτάζει Κάιπερς ο Πανιώνιος

Τον σχεδιασμό της για την επόμενη σεζόν έχει ξεκινήσει η διοίκηση του Πανιωνίου, η οποία παρακολουθεί περιπτώσεις διάφορων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται τόσο στην Super League, όσο και στη Football League.

Ένας ποδοσφαιριστής που έχει εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις του, αλλά και τις εμφανίσεις του στη δεύτερη κατηγορία είναι ο Ούγκο Καϊπερς.

Ο Βέλγος επιθετικός του Εργοτέλη είναι ο δεύτερος σκόρερ της κατηγορίας έχοντας σημειώσει 17 γκολ (15 με σουτ, 2 με κεφαλιά) και οι άνθρωποι του Πανιωνίου βλέπουν στο πρόσωπό του έναν επιθετικό που μπορεί να ενισχύσει τους “κυανέρυθρους” τη νέα σεζόν.

Τα δικαιώματα του 21ος ετών Κάιπερς ανήκουν στη Σταντάρ Λιέγης, ωστόσο, ο Βελγικός σύλλογος είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει με μικρό αντίτιμο.

Τον ποδοσφαιριστή μόνο αδιάφορο δεν τον αφήνει η προοπτική του Πανιωνίου, καθώς και στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου θα αγωνιστεί και φυσικά θα είναι ένα άλμα στην καριέρα του.

Το όνομα του Κάιπερς έχει ακουστεί και για άλλους συλλόγους της Super League, ωστόσο, ο ίδιος καλοβλέπει το ενδεχόμενο να φορέσει τα “κυανέρυθρα”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.