Κρύβουν εκπλήξεις οι ημιτελικοί του Champions League;

«Βλέπουν» τελικό η Ρεάλ και η Λίβερπουλ, κυνηγάνε την ανατροπή η Μπάγερν και η Ρόμα

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Λίβερπουλ κέρδισαν τους πρώτους ημιτελικούς του Champions League κι έκαναν το μεγάλο βήμα για την πρόκρισή τους στον τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Μαΐου, στο Κίεβο. Η Μπάγερν και η Ρόμα θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν τα σκορ των πρώτων αγώνων, γνωρίζοντας ότι θα έχουν πολύ δύσκολο έργο. Κρύβουν εκπλήξεις οι ημιτελικοί του Champions League ή θα πάρουν την πρόκριση τα δύο μεγάλα φαβορί; 
Η Μπάγερν πρέπει να πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ στο «Santiago Bernabeu», αφού έχασε με 2-1, στο πρώτο παιχνίδι, στο Μόναχο. Με 2-1 είχε ηττηθεί και πέρσι εντός έδρας από τη Ρεάλ, στον πρώτο προημιτελικό του Champions League. Κατάφερε και προηγήθηκε με το ίδιο σκορ μέσα στη Μαδρίτη, στην κανονική διάρκεια του δεύτερου αγώνα, αλλά στην παράταση η Ρεάλ επικράτησε με 4-2. 

Στα Ματς του Κουπονιού του Πάμε Στοίχημα το ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης-Μπάγερν

Ο αυριανός  (21:45) ημιτελικός του Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης-Μπάγερν περιλαμβάνεται στα Ματς του Κουπονιού του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. 
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο ημιτελικός της Τετάρτης (21:45), ανάμεσα στη Ρόμα και τη Λίβερπουλ. Στον πρώτο αγώνα, στο «Anfield», η Λίβερπουλ κέρδισε με 5-2 κι έβαλε γερές βάσεις για την πρόκριση. Η Ρόμα, για να προκριθεί, πρέπει να κάνει ένα ακόμη «θαύμα», μετά τη νίκη-ανατροπή με 3-0, επί της Μπαρτσελόνα, στην προημιτελική φάση. 
Στους δύο ημιτελικούς του Champions League, σε περίπτωση ισοπαλίας με 0-0, το Πάμε Στοίχημα, με την «Επιστροφή Στοιχήματος», δίνει πίσω τα χρήματα στους παίκτες, που θα ποντάρουν στο «Ακριβές Σκορ» και τον «Πρώτο Σκόρερ». 

Προβάδισμα για την πρόκριση η Μαρσέιγ στο Europa League

Την Πέμπτη (22:05) θα διεξαχθούν οι αγώνες ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Europa League. Η Ατλέτικο Μαδρίτης, παρότι έμεινε από το 10ο λεπτό με 10 παίκτες, πήρε την ισοπαλία με 1-1 από την Άρσεναλ στο «Emirates» και η πρόκριση θα κριθεί στον αγώνα ρεβάνς στην έδρα της. Με «καθαρό» σκορ 2-0 επικράτησε η Μαρσέιγ, της Σάλτσμπουργκ, στο «Velodrome» και είναι φαβορί για να προκριθεί στον τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 16 Μαΐου, στη Λυών. 
Για τους τέσσερις ημιτελικούς των Κυπέλλων Ευρώπης, προσφέρονται πολλά ειδικά στοιχήματα, από το Πάμε Στοίχημα, μεταξύ άλλων, για το ακριβές σκορ του αγώνα, του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, το ημίχρονο-τελικό, το σύνολο των γκολ, τον συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, τα κόρνερ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ του αγώνα, της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει , το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο και το τελευταίο γκολ, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει και τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.