Περονόσπορος, έξω κι ο Καραμάνος!

Με πολλά προβλήματα καλείται να αγωνιστεί ο Ατρόμητος στα Γιάννινα καθώς ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει σε πέντε ποδοσφαιριστές. Πρόκειτα ιγια τους Ιτάνζ, Επστάιν, Μπάλλα, Καραμάνο και Τόμας. Γαστρεντερίτιδα ο Σκόνδρας!

Με πολλά προβλήματα καλείται να αγωνιστεί ο Ατρόμητος στα Γιάννινα καθώς ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει σε πέντε ποδοσφαιριστές. Πρόκειτα ιγια τους Ιτάνζ, Επστάιν, Μπάλλα, Καραμάνο και Τόμας. Γαστρεντερίτιδα ο Σκόνδρας!

Ο Ατρόμητος θα ταξιδέψει στα Γιάννινα χωρίς πέντε βασικά του στελέχη οι οποίοι θα μείνουν εκτός για λόγους υγείας. Είναι γνωστό ότι ο Σαρλ Ιτάνζ ακολουθεί θεραπευτική αγωγή για το χτυπημένο τυο γόνατο και θα επανέλθει σε δύο εβδομάδες, ενώ γνωστό είναι ότι ο Επστάιν αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο πέλμα και δε θα μπορέσει να δώσει το παρών στο ματς με τον Άγιαξ της Ηπείρου.

Από εκεί και πέρα ο Παναγιώτης Μπάλλας που έχει ένα πρόβλημα στην ποδοκνημική αναμένεται να κάνει μαγνητική τομογραφία την ερχόμενη εβδμάδα για να εξακριβωθεί το πρόβλημα που υπάρχει στο δεξί του πόδι και που δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί. Ο Γουέιν Τόμας έχει 39 πυρετό και δε θα μπορέσει να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη.

Ωστόσο το νέο πρόβλημα που προέκυψε στα δυτικά προάστια, είναι αυτό του Τάσου Καραμάνου ο οποίος έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου και θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση την Δευτέρα. Πράγμα που σημαίνει ότι ο νεαρός επιθετικός που τον τελευταίο καιρό ήταν στις επιλογές του προπονητή του, θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα.

Εξάλλου σήμερα δεν προπονήθηκε ούτε ο Γιάννης Σκόνδρας ο οποίος υπέστη μια ελαφρά μορφή γαστρεντερίτιδας, που πιθανότατα προήλθε από κάποια τροφή και δεν είναι ιογενής. Ωστόσ σύμφωνα με πληροφορίες ο αρχηγός της ομάδας θα ταξιδέψει κανονικά στα Γιάννινα.

Τέλος ο Στέλιος Σφακιανάκης που αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα στο δικέφαλο του δεξιού του ποδιού, αναμένεται να σφίξει τα δόντια και να δώσει κανονικά το παρών στην κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής.

Στα ευχάριστα για τον Γιώργο Δώνη ότι μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Κώστα Μήτρογλου και του Ελίνι Δημούτσου που επανέρχονται μετά τις τιμωρίες τους, ενώ θέση βασικού πλέον διεκδικεί και ο Ματίας Ιγκλέσιας που βρίσκει το ρυθμό του. Αν συμβεί αυτό τότε ο Ζουέλα θα γυρίσει στα στόπερ καλύπτοντας το κενό του Τόμας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.