Παπαθεοδώρου: «Ομάδα με αξία η ΑΕΚ»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στη δυσκολία της σειράς των αγώνων με την «Ένωση» για πρόκριση στην επόμενη φάση των πλέι οφ.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να μπει στην πρώτη φάση των πλέι οφ και στη σειρά των αγώνων με την ΑΕΚ, την πλέον αμφίρροπη στο ξεκίνημα της «post seasοn». Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου γνωρίζει πολύ καλά τη δυσκολία της προσπάθειας πρόκρισης στην επόμενη φάση, καθώς οι «κίτρινοι» μόνο εύκολοι αντίπαλοι δεν είναι.

Αναφερόμενος στην πρώτη μάχη μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά και στην προσπάθεια των «ασπρόμαυρων» για την πρόκριση, τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ: «Η αξία του αντιπάλου αντικατοπτρίζει και τη δυσκολία της συγκεκριμένης σειράς για μας. Θα είναι μία σειρά πολύ ποιοτική, η οποία περιμένουμε να χαρίσει στον κόσμο όμορφες στιγμές». 

Και συνέχισε: «Αρχής γενομένης από αύριο (16/5), αλλά και σε κάθε παιχνίδι αυτής της σειράς, θα πρέπει να φτάσουμε και να ξεπεράσουμε τα όρια της απόδοσής μας. Θα πρέπει να κάνουμε μία υπέρβαση σε κάθε αγώνα, για να μπορέσουμε να κερδίσουμε τη σειρά και να περάσουμε μία ομάδα, που έχει μία καταπληκτική σεζόν ως τώρα με τις επιτυχίες που έχει κάνει στο Κύπελλο και στο Basketball Champions League. Κι όλα αυτά χαρακτηρίζουν και την ποιότητα της ΑΕΚ».

Μιλώντας για αυτά που πρέπει να κάνει η ομάδα του για να φτάσει στην πρόκριση, ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε χαρακτηριστικά: «Θα χρειαστεί να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, πολύ καλοί στην ατομική άμυνα, να έχουμε ηρεμία και καθαρό μυαλό στην επίθεση για να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις. Θεωρώ ότι με την βοήθεια που θα έχουμε από τον κόσμο μας στο αυριανό παιχνίδι, θα μπορέσουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα και την πρώτη μας νίκη σε αυτή την σειρά».

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε και στα δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου, ωστόσο τα πλέι οφ είναι μία άλλη υπόθεση. Το κίνητρο για την ομάδα του, πάντως, είναι πολύ μεγάλο, όπως επεσήμανε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου: «Όταν μπαίνεις στα πλέι οφ το κίνητρο είναι πολύ υψηλό και ιδιαίτερα για μας, καθώς παίζει ρόλο και ο αντίπαλος. Όλοι μας θέλουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Κι αυτό πρέπει να κάνουμε, γιατί περιμένουμε μία πολύ αμφίρροπη σειρά. Δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτή την σειρά. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο όμορφο τρόπο που τελειώσαμε την κανονική περίοδο και να κάνουμε την πρώτη μας υπέρβαση στα πλέι οφ».

Στον αγωνιστικό τομέα, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε σήμερα (15/5) την προετοιμασία του για το αυριανό πρώτο ματς με την ΑΕΚ, στην έδρα του. Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με τη χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι παίκτες της ομάδας. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος επανήλθε, έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον είχαν αφήσει εκτός προπόνησης τη Δευτέρα.
Η ομάδα του ΠΑΟΚ θα βρεθεί στο γήπεδο και το πρωί της Τετάρτης για το καθιερωμένο χαλάρωμα, λίγες ώρες πριν από τον αγώνα που θα διεξαχθεί το απόγευμα στις 18:00 με την ΑΕΚ, για την πρώτη φάση των πλέι οφ της Basket League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.