Μαγκαφίνης: «Νίκη πάση θυσία»

Στον τομέα της ψυχολογίας έχει ρίξει το βάρος ο προπονητής της Ζακύνθου, Δημήτρης Μαγκαφίνης εν όψει της αναμέτρησης με τον Ρούβα.

Στον τομέα της ψυχολογίας έχει ρίξει το βάρος ο προπονητής της Ζακύνθου, Δημήτρης Μαγκαφίνης εν όψει της αναμέτρησης με τον Ρούβα. Ο τεχνικός της νησιώτικης ομάδας προσπαθεί να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του που παραμένουν συγκλονισμένοι μετά την απώλεια του Χρήστου Χαριάτη.

Σε δηλώσεις του στο σάιτ ioniansports.gr ο Μαγκαφίνης τόνισε: «Η κατάσταση όλων μας δεν είναι και η καλύτερη δυνατή μετά τη συμφορά που μας βρήκε σίγουρα. Όμως δε μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το ματς με το Ρούβα. Αυτό το ματς πρέπει να το κερδίσουμε πάση θυσία ώστε να βελτιωθεί λίγο και η ψυχολογία μας. Τα παιδιά, ο κόσμος, η διοίκηση, όλοι το έχουμε ανάγκη».

Για τις προσθαφαιρέσεις του ρόστερ, είπε: «Αυτή την ώρα δεν υπάρχει τίποτα οριστικό. Όλα είναι ανοιχτά. Θα υπάρξει ενημέρωση λεπτομερής μετά το ματς με το Ρούβα. Προς το παρόν το μόνο που μας απασχολεί είναι να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Τίποτε άλλο».

Πάντως, η Ζάκυνθος φαίνεται να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Παναγιώτη Δρόσου από το Τσιλιβή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.