Μέσι: “Θα ήθελα πίσω τον Νεϊμάρ”

Ο Λιονέλ Μέσι υπογράμμισε πως θα ήθελε και πάλι στην Μπαρτσελόνα τον Νεϊμάρ Τζούνιορ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον ανταγωνισμό του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Λιονέλ Μέσι υπογράμμισε πως θα ήθελε και πάλι στην Μπαρτσελόνα τον Νεϊμάρ Τζούνιορ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον ανταγωνισμό του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο διεθνής Αργεντινός μεσοεπιθετικός των “μπλαουγκράνα” μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βραζιλιάνο πρώην συμπαίκτη του, όμως τόνισε πως είναι δύσκολο να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν και να γυρίσει στο “Καμπ Νου”.

Χαρακτηριστικά, ο Μέσι δήλωσε: “Θα τον ήθελα πολύ ξανά κοντά μας, αλλά ξέρω ότι είναι περίπλοκο. Τον αγαπάμε όλοι, είναι εξαιρετικός άνθρωπος και καλός συμπαίκτης. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι και έχουμε περάσει πολλά μαζί. Ξέρω όμως ότι είναι δύσκολο να τον αφήσει η Παρί να φύγει…”.

Όσον αφορά στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Μέσι δήλωσε για τον επιθετικό της Γιουβέντους: “Η αντιπαλότητα με τον Κριστιάνο ήταν πολύ υγιής και καλή για τους φιλάθλους”.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο γεγονός πως δεν ήταν ανάμεσα στους υποψηφίους για τη “Χρυσή Μπάλα”: “Άκουσα τις υποψηφιότητες για την Χρυσή Μπάλα και ήξερα ότι δεν είμαι στη μάχη. Αγαπώ το ποδόσφαιρο αλλά η οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.