Πάρκερ: “Θα μου μείνει αξέχαστο” (video)

Εμφανώς συγκινημένος εμφανίστηκε ο Τόνι Πάρκερ μετά το τέλος της αναμέτρησης των Σάρλοτ Χόρνετς κόντρα στους Σαν Αντόνιο Σπερς, στην πρώτη του επιστροφή στο Τέξας, ως αντίπαλος των “σπιρουνιών”.

Εμφανώς συγκινημένος εμφανίστηκε ο Τόνι Πάρκερ μετά το τέλος της αναμέτρησης των Σάρλοτ Χόρνετς κόντρα στους Σαν Αντόνιο Σπερς, στην πρώτη του επιστροφή στο Τέξας, ως αντίπαλος των “σπιρουνιών”. Ο Γάλλος γκαρντ τόνισε πως ένιωσε περίεργα που ήταν αντίπαλος της πρώην ομάδα του, ενώ στάθηκε και στην υποδοχή που του επεφύλαξαν οι φίλαθλοι της ομάδας.

Χαρακτηριστικά, ο Πάρκερ τόνισε: “Ήταν πολύ έντονα τα συναισθήματα. Ήταν μια φοβερή νύχτα και θέλω μόνο να ευχαριστήσω τους φίλους του Σαν Αντόνιο για τον τρόπο που με υποδέχθηκαν. Ήταν απίστευτο και το εκτιμώ. Θα είναι μια ανάμνηση που θα αγαπάω και θα θυμάμαι για την υπόλοιπη ζωή μου”.

Και συμπλήρωσε: “Νοιάζομαι πολύ για τους Σπερς και πραγματικά ήταν πολύ περίεργο που ήμουν αντίπαλός τους. Δεν ξέρω αν ήμουν νευρικός στο ματς, αλλά ένιωθα πολλά πράγματα. Ειδικά όταν είδα το tribute video… Πραγματικά σημαίνει πολλά για εμένα αυτό. Εκτιμώ αυτήν την αγάπη”.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους συγγενείς του, οι οποίοι βρέθηκαν στις εξέδρες: “Μιλούσαμε στο τηλέφωνο το πρωί και μου είπαν ότι θα ξενυχτήσουν για να δουν αυτό το παιχνίδι. Και ξαφνικά βγαίνω για προθέρμανση και τους βλέπω μπροστά μου. Άρχισα να χοροπηδάω από τη χαρά μου που είχαν έρθει από τη Γαλλία”.

Η επιστροφή του Πάρκερ:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.