Η πεντάδα, το Κύπελλο και ο …κακός δαίμονας

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την απαιτητική εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμία και τα προβλήματα που καλείται να διαχειριστεί ο Γιώργος Δώνης.

Τα πολλά ονόματα που έχει στο απουσιολόγιο του ο Γιώργος Δώνης για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία, περιορίζουν σημαντικά τις επιλογές του τεχνικού των Πράσινων για το ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας. 

Σε άλλο ένα ματς θα λείψει από τη μεσαία γραμμή, ο ηγέτης του Τριφυλλιού, Δημήτρης Κουρμπέλης και το κενό που αφήνει ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν αναπληρώνεται εύκολα. Ο Κουρμπέλης δίνει ποιότητα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού και την απαραίτητη ηρεμία στο κέντρο, ενώ είναι ένα από τα σημαντικότερα “γρανάζια” της “πράσινης μηχανής”. 

Ασφαλώς και υπάρχουν λύσεις στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, όμως ο Κάτσε ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες ημέρες από ίωση και δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ενώ στις σκέψεις του Δώνη για την αναμέτρηση με τη Λαμία είναι και ο – παροπλισμένος στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν και εκτός ρυθμού – Φάνης Τζανδάρης. 

Παράλληλα ο – εκ των ΜVP της ομάδας – Εμάνουελ Ινσούα θα εκτίσει ποινή καρτών στο ματς με τη Λαμία και οι Πράσινοι θα χάσουν την ενέργεια, το πάθος, τα τρεξίματα και τις προωθήσεις του Αργεντινού αριστερού μπακ, ενώ το Τριφύλλι θα στερηθεί των υπηρεσιών και του χρήσιμου Ουσμάν Κουλιμπαλί. 

Ο Δώνης αναγκαστικά θα αναπροσαρμόσει τα πλάνα του για το ματς με τη Λαμία, έχοντας στο νου του το πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων και τα πολλά λάθη που έγιναν από τους παίκτες του στο συγκεκριμένο ματς. 

Στο …βάθος είναι και η σημαντική δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων για το Κύπελλο, όμως προέχει το παιχνίδι πρωταθλήματος και εκεί οφείλουν να στρέψουν την προσοχή τους οι παίκτες του Τριφυλλιού. 

Οι τρεις βαθμοί θα δώσουν “ανάσα” στους Πράσινους και θα ενισχύσουν παράλληλα τη θέση τους για την ευρωπαϊκή πεντάδα, ενώ θα βοηθήσουν σημαντικά και την ψυχολογία των παικτών του Δώνη ενόψει του αγώνα Κυπέλλου, όπου ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να ανατρέψει τα δεδομένα του πρώτου παιχνιδιού, να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού και να …ξορκίσει τον κακό του “δαίμονα΄”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.