“Εσπασε το ρόδι” ο Ικαρος

Την πρώτη του νίκη (79-68) στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ικαρος Καλλιθέας, ο οποίος πάτησε γκάζι στο δεύτερο μέρος και ξεπέρασε το εμπόδιο του ΚΑΟΔ.

Την πρώτη του νίκη (79-68) στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ικαρος Καλλιθέας, ο οποίος πάτησε γκάζι στο δεύτερο μέρος και ξεπέρασε το εμπόδιο του ΚΑΟΔ.


Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από το πρώτο δεκάλεπτο, καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να ξεφύγει με περισσότερο από τέσσερις πόντους. Οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερες φορές το προβάδισμα, αλλά ο Μπέινς κρατούσε τον Ικαρο κοντά στο σκορ. Μάλιστα με τέσσερις διαδοχικούς πόντους του Αμερικανού οι γηπεδούχοι έκλεισαν το πρώτο μισό του πρώτου μέρους βρισκόμενοι οδηγοί στο σκορ.


Ο ΚΑΟΔ βελτιώθηκε λίγο στα ριμπάουντ στο δεύτερο δεκάλεπτο, αλλά αυτό δεν του εξασφάλισε και περισσότερους πόντους. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να συμβαδίζουν στο σκορ και να μην μπορεί η μία να ξεφύγει από την άλλη.


Με ένα σερί 9-0 ο Ικαρος “έχτισε” διαφορά ασφαλείας στο τρίτο δεκάλεπτο βάζοντας τις βάσεις για την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Το 49-40 ήταν η μεγαλύτερη διαφορά στο παιχνίδι -μέχρι εκείνη την ώρα- για τους γηπεδούχους, οι οποίοι βελτιώθηκαν στην άμυνα τους στο δεύτερο ημίχρονο. Για τον ΚΑΟΔ μόνο ο Χαραλαμπίδης έβρισκε το δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι στις αρχές της Τρίτης περιόδου, με αποτέλεσμα το σύνολο του Λυκογιάννη μπει στην τελευταία περίοδο με προβάδισμα 13 πόντων (57-44).


Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να “ροκανίσουν” τη διαφορά στα μέσα της τελευταίας περιόδου, με τον Αθηναίου να ευστοχεί δύο φορές πίσω από 6,75, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Τσιάρα και τον Λιούμπισιτς και έτσι η διαφορά παρέμεινε σε διψήφιο αριθμό πόντων, όπου και εκεί έμεινε μέχρι το τέλος.


Τα δεκάλεπτα: 23-21, 33-34, 57-44, 79-68.
 
Ίκαρος Καλλιθέας (Λυκογιάννης): Κινγκ 2, Κουμπούρας 14(2), Καράμπουλας 4, Πολυτάρχου 2, Τσιάρας 4, Τζιάλλας, Παπαργυρόπουλος 3, Αγαδάκος 4, Μπέινς 20, Τζόνσον 18(2), Λιούμπισιτς 8(2).
 
ΚΑΟΔ (Καλαφατάκης): Σάντερς 2, Καρύδας, Χαραλαμπίδης 26(3), Αθηναίου 12(2), Μίτσελ 4, Χούμας, Κιτσούλης 15, Τσέρανιτς 7, Ζάρας, Φλάουερς 2, Μπένας, Γκόινς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.