Στο πλευρό της μπασκετικής ΑΕΚ η ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρθηκε στη συμπλήρωση 50 ετών από την κατάκτηση του κυπέλλου κυπελλούχων κόντρα στη Σλάβια στο Παναθηναϊκό Στάδιο και τόνισε πως άπαντες βρίσκονται στο πλευρό της μπασκετικής ομάδας, εν όψει της ρεβάνς με τη Στρασμπούρ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρθηκε στη συμπλήρωση 50 ετών από την κατάκτηση του κυπέλλου κυπελλούχων κόντρα στη Σλάβια στο Παναθηναϊκό Στάδιο και τόνισε πως άπαντες βρίσκονται στο πλευρό της μπασκετικής ομάδας, εν όψει της ρεβάνς με τη Στρασμπούρ.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: «Πενήντα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την πιο ένδοξη μέρα της ΑΕΚ! Η νίκη επί της Σλάβια Πράγας με 89-82 στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων Μπάσκετ 1968 στο Παναθηναϊκό Στάδιο “έμαθε” το συγκεκριμένο άθλημα στους Ελληνες, αλλά και συνδέθηκε με το μεγάλο ρεκόρ της παρουσίας 80 χιλιάδων θεατών σε αγώνα μπάσκετ, επίτευγμα που έφτασε μέχρι τις σελίδες του βιβλίου των Ρεκόρ Γκίνες. 

Με προπονητή τον Νίκο Μήλα, με βασική πεντάδα τους Ζούπα, Αμερικάνο, Λαρεντζάκη, Βασιλειάδη, Τρόντζο και πολύτιμους “στρατιώτες” τους Χρηστέα, Τσάβα, Πετράκη, Νεσιάδη και Δημητριάδη, η ΑΕΚ έκανε μια τεράστια για τα δεδομένα της εποχής πορεία που είχε θριαμβευτική κατάληξη την ιστορική βραδιά της 4ης Απριλίου του 1968. 

Μισό αιώνα μετά, η ΚΑΕ ΑΕΚ τιμά με υποδειγματικό τρόπο την ιστορική αυτή επέτειο. Η ταινία-έπος “1968” με την υπογραφή του Τάσου Μπουλμέτη έχει συγκινήσει ήδη χιλιάδες θεατές στις αίθουσες και ήδη κυκλοφορεί και σε DVD. 

Αλλά και σε αγωνιστικό επίπεδο, η ΑΕΚ έχει επιστρέψει στους τίτλους με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ σήμερα διεκδικεί την πρόκρισή της στο Final 4 του Basketball Champions League, υπερασπιζόμενη στη ρεβάνς της Γαλλίας το 78-69 του πρώτου αγώνα με τη Στρασμπούρ. Πενήντα χρόνια μετά, η ΑΕΚ είναι έτοιμη να ξαναγράψει την ιστορία»!

Το σχετικό ποστάρισμα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.