O Χένες για τη ζωή στη φυλακή

Ο Ούλι Χένες κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος μετά την περιπέτεια που έζησε με την γερμανική Δικαιοσύνη και μιλώντας στην εφημερίδα Bild, αναφέρθηκε στα όσα έζησε αλλά και τα όσα επιφυλάσσει το μέλλον.

Ο Ούλι Χένες κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος μετά την περιπέτεια που έζησε με την γερμανική Δικαιοσύνη και μιλώντας στην εφημερίδα Bild, αναφέρθηκε στα όσα έζησε αλλά και τα όσα επιφυλάσσει το μέλλον.

Ο 64χρονος πρώην πρόεδρος της Μπάγερν, εξέτισε το μισό περίπου της ποινής τριάμισι ετών με την οποία είχε καταδικαστεί για φοροδιαφυγή. Ο Χένες, πέρασε επτά μήνες έγκλειστος στη φυλακή με περιορισμένο επισκεπτήριο, ενώ στη συνέχεια είχε τη δυνατότητα να βγαίνει το πρωί και να επιστρέφει στο κελί του το βράδυ.

Όπως ήταν λογικό, η απότομη πτώση από την κορυφή τον επηρέασε και πλέον καλείται να προσαρμοστεί σε μία ζωή με λιγότερες υποχρεώσεις.

“Τα πηγαίνω καλά, πλέον πρέπει να απελευθερώσω και το μυαλό μου. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς τα τελευταία δύο χρόνια επηρέασαν τη σκέψη μου, όχι μόνο το διάστημα της φυλακής, αλλά και πριν από αυτό”, είπε ο Χένες, μιλώντας για τη ρουτίνα που ακολούθησε τους τελευταίους μήνες, όταν περνούσε τα πρωινά στις εγκαταστάσεις της Μπάγερν, ασχολούμενος με τα τμήματα υποδομής των Βαυαρών, πριν επιστρέψει στη φυλακή το απόγευμα.

“Ξυπνούσα στις πέντε το πρωί πηγαίνοντας στη δουλειά και τα απογεύματα επέστρεφα κατά τις επτά και έπαιζα λίγο πινγκ πονγκ. Ήταν πάρα πολύ καλό που περνούσα χρόνο στην Sabener Strasse (σ.σ.: την έδρα των Βαυαρών) Ήταν κάτι διαφορετικό από το να είσαι πίσω από τα κάγκελα. Η εναλλακτική λύση θα ήταν να περνάω τον χρόνο μου πακετάροντας συσκευασίες οδοντόκρεμας”!

O Xένες, θα επιστρέψει απόψε για πρώτη φορά στην Allianz Arena μετά την αποφυλάκισή του για να δει τη Μπάγερν κόντρα στη Μάιντς και δηλώνει πολύ χαρούμενος γι’ αυτό, ενώ τονίζει ότι πλέον δεν θα έχει κανέναν επίσημο ρόλο στον σύλλογο.

“Θα πάω σαν ελεύθερος άνθρωπος, ιδιωτικά. Μέχρι τώρα μου απαγορευόταν. Μου επέτρεπαν να πηγαίνω μόνο στο μπάσκετ κι εκεί έπρεπε να κάθομαι στις πίσω σειρές. Πραγματικά ανυπομονώ να δω ξανά από κοντά ένα ματς. Πλέον δεν θέλω φωτογράφους μπροστά από το σπίτι μου και να έχω τον συνεχή φόβο ότι θα κρύβεται ένας παπαράτσο πίσω από τα δέντρα όταν πηγαίνω μία βόλτα με τη γυναίκα μου. Δεν έχω πλέον κανέναν ρόλο στη Μπάγερν. Δεν είμαι ο πρόεδρός της, δεν είμαι τίποτα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.