Ετοιμάζει αρκετές αλλαγές ο Σίλβα

Ο Μάρκο Σίλβα φέρεται αποφασισμένος να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού, εν όψει των αγώνων με την Άντερλεχτ για το Europa League.

Ο Μάρκο Σίλβα φέρεται αποφασισμένος να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού, εν όψει των αγώνων με την Άντερλεχτ για το Europa League. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η σίγουρη προσθήκη είναι αυτή του Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος απουσίαζε από τα παιχνίδια του Champions League. Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός αναμένεται να πάρει τη θέση του Ερνάνι, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, καθώς ο δεύτερος είναι τραυματίας και επίσης δεν έχει ικανοποιήσει τον Πορτογάλο τεχνικό με την έως τώρα προσφορά του. 

Από εκεί και πέρα, θέση στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού διεκδικεί και ο Νταβίντ Φουστέρ, ενώ ερωτηματικό παραμένει το αν θα δηλωθεί ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Ο Ισλανδός επιθετικός φέρεται να βρίσκεται κοντά στην Άουγκσμπουργκ, η οποία έχει προχωρήσει τις επαφές για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού. 

Τέλος, τις τελευταίες ημέρες έχει κυκλοφορήσει το σενάριο που θέλει τον Σάσα Ζντιέλαρ να διεκδικεί θέση στη λίστα των «ερυθρολεύκων», μετά τις τελευταίες του εμφανίσεις. Οι επόμενοι αγώνες των «ερυθρολεύκων» για πρωτάθλημα και κύπελλο θα αποτελέσουν κριτήριο για τους παίκτες της ομάδας, σχετικά με την οριστική απόφαση του Σίλβα για τη λίστα που θα δηλωθεί εν όψει της συμμετοχής στο Europa League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.