Στην τελική ευθεία για το Παγκόσμιο της Νότιας Κορέας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των εθνικών μας ομάδων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου, που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στη Γκουανγκζού της Νότιας Κορέας.

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των εθνικών μας ομάδων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου, που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στη Γκουανγκζού της Νότιας Κορέας.

Στην πρώτη φάση της διοργάνωσης θα διεξαχθούν τρία μεταμεσονύχτια ματς. Δύο της εθνικής των γυναικών κι ένα του ανδρικού αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. 

Η εθνική ομάδα των γυναικών θα μπει πρώτη στη μάχη του παγκοσμίου πρωταθλήματος την Κυριακή 14 Ιουλίου. Στις 11:50 το πρωί (σ.σ. ώρα Ελλάδας) θα αντιμετωπίσει την Ισπανία στο μεγάλο ντέρμπι του 3ου ομίλου, ενώ στη συνέχεια θα παίξει την Τρίτη 16/7 στις 6:30 το πρωί με την Κούβα και την Πέμπτη 18/7 στις 03:50 τα ξημερώματα με το Καζακστάν.
 
Η εθνική ομάδα των ανδρών, που μετέχει στον 1ο όμιλο, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της τη Δευτέρα 15/7 στις 03:50 τα ξημερώματα με αντίπαλο την «οικοδέσποινα» Νότια Κορέα. Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση με το Μαυροβούνιο την Τετάρτη 17/7 στις 13:10 και το μεγάλο ντέρμπι με τη Σερβία την Παρασκευή 19/7 στις 10:30 το πρωί.
 
Σε ότι αφορά στα διαδικαστικά, ο πρώτος κάθε ομίλου προκρίνεται απευθείας στους προημιτελικούς, ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος θα δώσουν χιαστί αγώνα για να μπουν στην οκτάδα.

Τα νοκ-άουτ παιχνίδια θα διεξαχθούν το Σάββατο 20 Ιουλίου για τις γυναίκες και την Κυριακή 21 Ιουλίου για τους άνδρες και οι πρώτοι αγώνες κάθε ημέρας έχουν προγραμματιστεί για τις 8 π.μ. ώρα Ελλάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.