Νίκη με ανατροπή για την Παρί (video)

Οι Παριζιάνοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στην έδρα της Νις, ωστόσο με γκολ των Ντι Μαρί και Ντάνιελ Άλβες ανέτρεψαν τα δεδομένα πετυχαίνοντας την 27η νίκη τους στη Ligue 1.

Οι Παριζιάνοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στην έδρα της Νις, ωστόσο με γκολ των Ντι Μαρί και Ντάνιελ Άλβες ανέτρεψαν τα δεδομένα πετυχαίνοντας την 27η νίκη τους στη Ligue 1.

Το ταξίδι της πρωτοπόρου Παρί Σεν Ζερμέν στην έδρα της Νις έκρυβε παγίδες, καθώς οι Νισουά ήταν σε καλή κατάσταση, ενώ διαθέτουν και τους παίκτες για να απειλήσουν την καλύτερη ομάδα του γαλλικού πρωταθλήματος.

Οι Παριζιάνοι δίχως τον τραυματία Νεϋμάρ και τον τιμωρημένο Τιάγκο Μότα, άρχισαν καλύτερα το ματς, αδίκως δεν πήραν πέναλτι στη φάση του 12ου λεπτού, με τον Σαρ να ανατρέπει τον Καβάνι, ενώ στο 14′ είχαν δοκάρι με τον Ουρουγουανό.

Η Νις έδωσε μέτρα στην αντίπαλό της και έψαξε το γκολ στην αντεπίθεση, κάτι που συνέβη στο 17′, με γρήγορη μετάβαση της μπάλας, ο Πλεά είδε την κίνηση του Σεν Μαξιμέν, ο οποίος νίκησε τον Αρεολά.

Η ομάδα του Έμερι ευτύχησε να ισοφαρίσει σχεδόν άμεσα με ατομική ενέργεια του Ντι Μαρία στο 21′, ενώ ένα λεπτό νωρίτερα ο Αργεντινός είδε την προσπάθειά του να σταματάει στον Μπενίτες.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του ματς δεν άλλαξε, οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή και αναζητούσαν λύσεις από τα άκρα, οι γηπεδούχοι έψαχναν φάσεις στο ανοικτό γήπεδο και έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ στο 75′, ύστερα από κόρνερ του Σιπριέν και κεφαλιά του Μπαλοτέλι, αλλά η μπάλα από την προσπάθεια του Ιταλού πήγε στο οριζόντιο δοκάρι. 

Στο 76′ ο Έμερι αντικατέστησε τον Καβάνι με τον Μενιέ, περνώντας σε πιο προωθημένο ρόλο τον Ντάνιελ Άλβες κι αυτή η κίνηση απέδωσε καρπούς στο 82′: πάσα του Ραμπιό, ο Βραζιλιάνος με κοντινή κεφαλιά έδωσε τη νίκη στην Παρί, η οποία απλώς αναμένει τη μαθηματική επιβεβαίωση για την κατάκτηση του έβδομου πρωταθλήματος στην ιστορία της. 


Νις (4-3-3):
Μπενίτες – Σουκέ, Ντάντε (αρχ.), Σαρ, Λε Μαρσόν –  Σερί, Λες-Μελού (90+3′ Σακό), Σιπριέν –  Σεν Μαξιμέν (83′ Σραρφί), Πλεά, Μπαλοτέλι
Παρί Σεν Ζερμέν (4-3-3): Αρεολά –  Ντάνι Αλβες, Κιπέμπε, Τιάγκο Σίλβα (αρχ.), Μπερτσίτσε (46′ Κουρζάβα) –  Ραμπιό, Βεράτι, Ντράξλερ (76′ Λο Σέλσο) –  Ντι Μαρία, Εμπαπέ, Καβάνι (76′ Μενιέ)

                                            STAT ATTACK

Η Παρί πέτυχε την 9η διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα, αποτελεί ισοφάριση του σχετικού ρεκόρ συλλόγου, το έχει πετύχει άλλες τρεις φορές στο παρελθόν

Η Νις στα 11 τελευταία ματς με αντίπαλο την Παρί έχει μόλις μία νίκη και μία ισοπαλία, έχει γνωρίσει την ήττα στα υπόλοιπα 9 παιχνίδια.

Ο Ντάνιελ Άλβες έγινε ο 16ος σκόρερ της Παρί στο τρέχον πρωτάθλημα.

Σε 31 αναμετρήσεις οι Παριζιάνοι έχουν πετύχει 95 γκολ, το ρεκόρ ανήκει στη Ρασίνγκ Κλουμπ ντε Παρί από τη σεζόν 1959-60, με 118.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.