Νίκη η κακή Αντερλεχτ, ντεμπούτο ο Νίνης

Σε ένα παιχνίδι που θα θέλει σίγουρα να ξεχάσει, η Αντερλεχτ δεν έπαιξε καλά, κινδύνεψε πολλές φορές, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 στις Βρυξέλλες κόντρα στη Σαρλερουά. Αλλαγή μπήκε ο Σωτήρης Νίνης.

Σε ένα παιχνίδι που θα θέλει σίγουρα να ξεχάσει, η Αντερλεχτ δεν έπαιξε καλά, κινδύνεψε πολλές φορές, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 στις Βρυξέλλες κόντρα στη Σαρλερουά. Αλλαγή μπήκε ο Σωτήρης Νίνης. 

Η Αντερλεχτ ήταν κακή στο πρώτο μέρος. Ο νεαρός και υπερταλαντούχος Τίλεμανς ήταν εκτός ρυθμού, όπως και όλο το κέντρο των γηπεδούχων που αδυνατούσαν να βρουν τρόπο να τροφοδοτήσουν τους Οκάκα, Σιλά. Μόνο ο Λουκεμπάκιο προσπαθούσε να δημιουργήσει και να εκτελέσει. Αντίθετα, η Σαρλερουά έβρισκε εύκολα τρόπους να πλησιάζει στα καρέ του Προτό με τους Σαγκλίκ, Πογιέ και Περμπέ. 

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2′ με τον Περμπέ, ο οποίος… ξέμεινε στην περιοχή μετά από κόρνερ (σύνηθες λάθος των πρωτευουσιάνων να ξεχνούν παίκτες) και δεν αστόχησε. Στο ποδόσφαιρο, όμως, μπορούν να συμβούν τα πάντα. Ετσι, στα επόμενα δευτερόλεπτα οι γηπεδούχοι κατάφεραν με τη βοήθεια του Μπαμπί που έβαλε γκολ στην ίδια του την ομάδα να ισοφαρίσουν 1-1. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη με τον Πενετό να κάνει μια εκπληκτική επέμβαση στο 47′ σε σουτ του Σιλά. Στο 54′, όμως, οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν τόσο τυχεροί. Μετά από βαθιά μπαλιά του Ντεσχάχτ και συνδυασμό των Σιλά, Οκάκα, ο τελευταίος σκόραρε σημειώνοντας το 2-1. Δυο λεπτά αργότερα η πάντα ασταθής άμυνα της Αντερλεχτ παρολίγο να κάνει το θαύμα της με τους Ντεσχάχτ και Ατσεμπόνγκ να προσπαθούν να διώξουν την μπάλα και αντ’ αυτού να τη στέλνουν στο δοκάρι του Προτό!

Στο 60′ έκανε το ντεμπούτο του με τη Σαρλερουά ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος πέρασε στη θέση του Ντονγκαλά. Η πρώτη του ενέργεια στο 66′, όμως, ήταν κακή με τον Ελληνα παίκτη να σεντράρει στις εξέδρες και ενώ τρεις συμπαίκτες του περίμεναν σε καλή θέση μέσα στην περιοχή. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο Περμπέ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να σημειώσει το 2-2. τα λάθη της άμυνας συνεχίστηκαν για την Αντερλεχτ, αλλά τελικά δεν της στοίχισαν αν και στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 93′ χρειάστηκε ο Κάρα να κάνει μια εκπληκτική επέμβαση σε προσπάθεια του Πογιέ για να αποσοβήσει τον κίνδυνο. 

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ αγωνίστηκε με τους Προτό, Ναζ\χάρ, Καρα, Ντεσχάχτ, Ατσεμπόνγκ, Λουκεμπάκιο (79′ Τρεζεγκέ), Τίλεμανς, Ντεφούρ (74′ Σουάρες), Πρατ, Οκάκα (88′ Χέιλεν), Σιλά.

Το αποτέλεσμα
Αντερλεχτ – Σαρλερουά 2-1
0-1 Περμπέ (2)
1-1 (3) αυτογκόλ Μπαμπί
2-1 (54) Οκάκα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.