«Σας καλούμε και δε θα σας απογοητεύσουμε»

Ένα ντέρμπι έρχεται για τους Θεσσαλονικείς και δεν είναι άλλο από αυτό μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ στο «Αλεξάνδρειο».

Ένα ντέρμπι έρχεται για τους Θεσσαλονικείς και δεν είναι άλλο από αυτό μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ στο «Αλεξάνδρειο». Την Τετάρτη (14/3) οι δύο «μονομάχοι» κονταροχτυπιόνται για το Πρωτάθλημα, με τους «κίτρινους» να καλούν τον κόσμο τους στο γήπεδο και να υπόσχονται πως δε θα τον απογοητεύσουν. Παράλληλα, σήμερα, Πέμπτη, ξεκίνησε και η διάθεση των εισιτηρίων του παιχνιδιού.
Τόσο ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, όσο και οι παίκτες του απευθύνθηκαν στους φιλάθλους τους, κάνοντας λόγο για ένα ματς «ιδιαίτερο» και τόνισαν πως τους θέλουν στο πλευρό τους.

Την αρχή έκανε ο «τίγρης» λέγοντας πως «το ντέρμπι θα έχει άλλη ομορφιά αν γεμίσετε το Αλεξάνδρειο, όπως το κάνατε και σε άλλα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Γεμίστε λοιπόν το γήπεδο και εμείς δεν θα σας απογοητεύσουμε».
Από την πλευρά του, ο ΧρήστοςΤαπούτος εξήγησε πως «είναι ιδιαίτερος αγώνας και για εμάς που φοράμε την φανέλα του Άρη, αλλά και για εσάς που βάζετε την φωνή σας στην κερκίδα για την ομάδα μας. Σας χρειαζόμαστε για να κάνουμε ένα ακόμη βήμα. Η παρουσία όλων στο γήπεδο είναι επιβεβλημένη και σας περιμένουμε, ώστε όλοι μαζί να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Αναλυτικά οι υπόλοιποι «κίτρινοι» είπαν…

Σέρτζιο Κερούς: «Νιώθω και εγώ όπως εσείς, γιατί είμαι και εγώ Άρης. Θέλουμε να μπούμε στην εξάδα και θα δώσουμε μεγάλη μάχη. Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να παίξω με όλη μου την καρδιά. Σε μια μάχη θα αιμορραγήσεις και εγώ όταν θα αιμορραγώ μέσα στο παρκέ, το αίμα μου θα είναι κιτρινόμαυρο».

Γιώργος Μπόγρης: «Θα είναι μια σκληρή μάχη, όπου θα επιβιώσει ο πιο δυνατός και θέλουμε να είμαστε εμείς εκείνοι που στο τέλος θα πανηγυρίσουμε. Θα τα δώσουμε όλα για να το πετύχουμε. Δώστε μας δύναμη!».

Δημήτρης Τσαλδάρης: «Σας θέλουμε δίπλα μας να δημιουργήσετε μια καυτή ατμόσφαιρα όπως μόνο εσείς ξέρετε».

Ματέϊ Κρούσιτς: «Κερδίσαμε σε δύο συνεχόμενους αγώνες και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε στην προσπάθεια μας να καταλάβουμε την έκτη θέση, ενόψει των πλέι οφς. Μας περιμένει ένας από τους σημαντικότερους αγώνες την φετινή χρονιά και σας χρειαζόμαστε ειδικά τώρα. Χάσαμε στις λεπτομέρειες μέσα στην έδρα τους και θέλουμε να πάρουμε την ρεβάνς με τη βοήθειά σας».

Δημήτρης Βεργίνης: «Χρειαζόμαστε την δυναμική σας παρουσία στην κερκίδα. Στην κρίσιμη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ σας θέλουμε κοντά μας για να αποτελέσετε τον έκτο παίκτη της ομάδας μας. Το γήπεδο πρέπει να γεμίσει από άκρη σε άκρη».

Σαμ Μάλντροου: «Θέλω να νιώσω τον παλμό σας. Θέλω να ακούω τα συνθήματα σας, όσο θα τα δίνω όλα μαζί με τους συμπαίκτες μου στον αγωνιστικό χώρο. Μας ανεβάζετε ψηλά όταν γεμίζετε το γήπεδο. Κάντε το λοιπόν! Ειδικά σε αυτόν τον αγώνα!».

Ρόναλντ Ντέιβις: «Είναι η ώρα να παίξουμε όπως πρέπει σε μια πολύ μεγάλη αναμέτρηση, αλλά και να σας δώσουμε την δυνατότητα να απολαύσετε ένα μεγάλο σόου. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

Μιχάλης Τσαϊρέλης: «Ήσασταν αρκετές φορές κοντά μας, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να γεμίσει το Αλεξάνδρειο. Τώρα είναι η ώρα να δείξει ο κόσμος του Άρη ποιος πραγματικά είναι. Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε τα πάντα για κερδίσουμε και με εσάς στο πλευρό μας θα γίνει αυτό πιο εύκολα».

Νταν Μαυροειδής: «Τι κάνετε φίλοι μου; Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Θέλω να σας στείλω ένα μήνυμα: Τα καταφέραμε στους δύο προηγούμενους αγώνες και έχουμε άλλους τέσσερις μπροστά μας. Αυτός που ακολουθεί είναι ο πιο σημαντικός και το ξέρουμε καλά. Σας χρειαζόμαστε λοιπόν να έρθετε και να μας βοηθήσετε να κερδίσουμε!».

Λευτέρης Μποχωρίδης: «Σας θέλουμε δίπλα μας για να μας βοηθήσετε να φτάσουμε στη νίκη».

Τάσος Δήμας: «Είναι πολύ σημαντικός αγώνας. Σας χρειαζόμαστε όλους».

Αλέξανδρος Βεζένκοφ: «Είναι ένας αγώνας που έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς. Θέλουμε να σας κάνουμε υπερήφανους και γι’ αυτό χρειαζόμαστε την παρουσία σας στο γήπεδο».

Τα «μαγικά χαρτάκια»

Στο μεταξύ, από σήμερα οι φίλαθλοι του Άρη μπορούν να ξεκινήσουν να προμηθεύονται τα «μαγικά χαρτάκια» του ντέρμπι, το οποίο θα ξεκινήσει στις 19:00 την προσεχή Τετάρτυη (14/3).

Η ΚΑΕ ενημέρωσε πως:
Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής: Θύρα 1, 4, 7, 8-9, 10: 15 ευρώ, Θύρα 2-3: 20 ευρώ, Θύρα 5-6: 10 ευρώ. Υπάρχουν επίσης για όλες τις θύρες και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών.
Τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012 ισχύουν κανονικά για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από:

– Τα γραφεία της KΑΕ Άρης που στεγάζονται στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (Γρ. Λαμπράκη 2, τηλ. 2310 265 600) καθημερινά από τις 09:00 έως τις 17:00, καθώς επίσης από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 το Σάββατο (10/03).

– Τα γραφεία της Κοινωνίας Μελών Άρη (Αλ. Παπαναστασίου 154, τηλ. 2310 323-160) καθημερινά από τις 10:00 έως τις 20:00 και το Σάββατο 10/3 από τις 11:00 έως τις 15:00.

– Tο κατάστημα ARIS CYTA CONNECTION που στεγάζεται στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο από τις 9:00 έως τις 17:00.

– Την Τετάρτη (14/03) από τα εκδοτήρια του γηπέδου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.