Κανονικά ο Γεωργιάδης, αύριο ο Φωτάκης

Οι υποχρεώσεις είναι διαδοχικές κι ότι κι αν συμβαίνει σε διοικητικό επίπεδο η ομάδα είναι υποχρεωμένη να συνεχίσει αφού την Κυριακή θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ για ν' αντιμετωπίσει την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, πλέον.

Οι υποχρεώσεις είναι διαδοχικές κι ότι κι αν συμβαίνει σε διοικητικό επίπεδο η ομάδα είναι υποχρεωμένη να συνεχίσει αφού την Κυριακή θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ για ν’ αντιμετωπίσει την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, πλέον. Το ενδιαφέρον των ανθρώπων του «Δικεφάλου» είχε να κάνει με το ιατρικό δελτίο.

Εκεί, όπου η παρουσία πλέον του Ετο σ’ αυτό είναι σίγουρη και το μόνο που απομένει είναι το χρονικό διάστημα που θα παραμείνει εκτός. Απάντηση η οποία θα δοθεί μέσα από την εξέταση στην οποία υποβληθεί το απόγευμα ο Βραζιλιάνος. Αντίθετα, ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Γιώργο Φωτάκη, η έγκαιρη αντικατάσταση του οποίου λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο τον βοήθησε να γλιτώσει τα χειρότερα.

Μάλιστα, εκφράζεται η αισιοδοξία πως αύριο θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης, όπως έκανε σήμερα ο Γιώργος Γεωργιάδης αποδεικνύοντας πως έχει οριστικά ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπώρησε. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σταφυλίδης (ενοχλήσεις στο πέλμα), Παπάζογλου, ενώ δεν προπονήθηκε ο Ιβιτς λόγω χτυπήματος στον δικέφαλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.