Σε οριακό σημείο

Τα τεράστια ερωτηματικά, που πλανώνται εδώ και ημέρες στην Καισαριανή, εξακολουθούν να είναι αναπάντητα και κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για την επόμενη ημέρα στον Εθνικό Αστέρα.

Τα τεράστια ερωτηματικά, που πλανώνται εδώ και ημέρες στην Καισαριανή, εξακολουθούν να είναι αναπάντητα και κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για την επόμενη ημέρα στον Εθνικό Αστέρα. Ούτε καν για το αν θα ταξιδέψουν οι παίκτες στα Χανιά για τη συνάντηση με τον Πλατανιά!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Αδαμάκης βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με την Καλλονή, έδωσε διαβεβαιώσεις ότι τα περισσότερα προβλήματα θα λυθούν μέχρι την Τρίτη αλλά όλα εξακολουθούν να παραμένουν ρευστά.

Οι παίκτες έδωσαν κανονικά το «παρών» στην Καισαριανή και όσοι αγωνίσθηκαν, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι, κυρίως οι νέοι, γυμνάστηκαν κανονικά. Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Εθνικού Αστέρα θα πάνε την Τρίτη στο γήπεδο περιμένοντας την παρουσία του Αδαμάκη ή κάποιου εκπρόσωπου από τον υποψήφιο επενδυτή.
Αν δεν εμφανισθεί κανείς και δεν δοθούν ουσιαστικές εγγυήσεις και δεν προκύψουν λύσεις, τότε υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο οι παίκτες να μην ταξιδέψουν στην Κρήτη για το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στον Πλατανιά.

Ο τεχνικός Πέτρος Δημητρίου παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση: «Είμαι ο καπετάνιος και θα πηδήξω τελευταίος. Παρ’ όλα τα προβλήματα γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια και η εξαιρετική πορεία δικαιώνει όλους μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου και τους φιλάθλους. Ο Εθνικός Αστέρας είναι μία ομάδα που κάθε μέρα χάνει δικά της παιδιά, αλλά δεν χάνει πουθενά, καταλαβαίνετε αν δεν έφευγαν κιόλας τι θα γινόταν. Έχουμε μείνει με μοναδικούς ‘μεγάλους’ σε ηλικία, τους Γκίτκο και Παπαθανασίου και προχωράμε. Με πληγώνει γιατί την ομάδα την ξεκίνησα με τρία συμβόλαια και την έφτιαξα με τα πιτσιρίκια. Κάθε μέρα όμως είναι σαν χάνω ένα παιδί μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.