Στους 8 ο Ντελ Πότρο

Ο 29χρονος Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο έκανε...περίπατο απέναντι στον 33χρονο Αμερικανό Τζον Ίσνερ και πήρε την πρόκριση για τους 8 του Roland Garros. Μπροστά του θα βρει μπροστά το νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ιταλό Φάμπιο Φονίνι και τον Κροάτη Μάριν Τσίλιτς.

Δύο ώρες χρειάστηκε ο Αργεντινός Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο για να κάμψει την αντίσταση του Αμερικανού Τζον Ίσνερ. Ο 29χρονος θα βρει μπροστά του στην συνέχεια του θεσμού το νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στον  Ιταλό Φάμπιο Φονίνι και τον Κροάτη Μάριν Τσίλιτς.

Εκμεταλλευόμενος τα πολλά αβίαστα λάθη του Ίσνερ, 41 τον αριθμό,κατάφερε χωρίς να χάσει σετ να πάρει μια εύκολη σχετικά νίκη με 3-0 σετ (6-4, 6-4, 6-4).

Το νούμερο 5 στο κυρίως ταμπλό συνεχίζει στα προημιτελικά μετά την 7η νίκη του σε 11 αγώνες κόντρα στοιν Αμερικανό, με τον Ίσνερ να κερδίζει στο πρώτο φετινό τους ραντεβού στο Master 1000 του Μαιάμι (2-0).

Η καλύτερη πορεία του Αργεντινού στο Grand Slam του Παρισιού ήταν τα ημιτελικά του 2009, όταν είχε αποκλειστεί από τον Ρότζερ Φέντερερ με τον Ελβετό στην συνέχεια να παίρνει τον τίτλο με αντίπαλο στον τελικό τον Σουηδό Ρόμπιν Σόντερλινγκ.

Τέλος, θυμίζουμε πως η συμμετοχή του Ντελ Πότρο ήταν αμφίβολη μέχρι και λίγες μέρες πριν αρχίσει το Roland Garros, εξαιτίας του τραυματισμού που υπέστη στο τουρνουά της Ρώμης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.