Το Beyond Good and Evil 2 στοχεύει σε Beta στο τέλος του 2019

Μας κάνατε την καρδιά περιβόλι...Η Ubisoft σκοπεύει να κυκλοφορήσει την beta του Beyond Good and...

Μας κάνατε την καρδιά περιβόλι…

Η Ubisoft σκοπεύει να κυκλοφορήσει την beta του Beyond Good and Evil 2 μέχρι τα τέλη του 2019 σύμφωνα με τον δημιουργό, Michel Ancel.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram, ο Ancel απάντησε σε ένα σχόλιο χρήστη που ζητούσε ημερομηνία κυκλοφορίας, λέγοντας: “Στόχος μας είναι μια playable beta για τα τέλη του επόμενου έτους”:

Untitled

Δεδομένου ότι οι betas της Ubisoft τείνουν να πραγματοποιούνται μήνες πριν από την επίσημη εμφάνιση του παιχνιδιού. Αυτό σχεδόν σίγουρα τοποθετεί μια ημερομηνία κυκλοφορίας, το νωρίτερο κάποια στιγμή το 2020.

Δεν αποτελεί πραγματική έκπληξη, εφόσον το παιχνίδι είναι άκρως φιλόδοξο και εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη. Το τελευταίο pre-alpha footage του παιχνιδιού έδειξε την πλούσια πόλη Ganesha, το ταξίδι στο διάστημα και τις μάχες. Επίσης, αποκάλυψε ότι ο πρώτος ήρωας του παιχνιδιού, Jade, φαίνεται να είναι villain για τουλάχιστον κάποιο μέρος του παιχνιδιού.

Μέρος της ανάπτυξης του παιχνιδιού θα καταλήξει σε fans, με την Ubisoft να ζητά από τους καλλιτέχνες να συνεισφέρουν μουσικά και εικαστικά στο παιχνίδι σε συνεργασία με το πρόγραμμα HitRECord του Joseph Gordon-Levitt. Ο Gordon-Levitt έκτοτε έπρεπε να απαντήσει σε κατηγορίες ότι αυτό ισοδυναμεί με εκμετάλλευση των fans.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.