Δεν θα τον δώσει αν δεν ικανοποιηθεί

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του προς τους επίδοξους αγοραστές του Παπέ Αμπού Σισέ, υπογραμμίζοντας πως αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά, δε θα παραχωρήσει τον νεαρό κεντρικό αμυντικό.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του προς τους επίδοξους αγοραστές του Παπέ Αμπού Σισέ, υπογραμμίζοντας πως αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά, δε θα παραχωρήσει τον νεαρό κεντρικό αμυντικό. Ο Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής φέρεται να βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, με τους «ερυθρολεύκους» να αξιώνουν τουλάχιστον δέκα εκατομμύρια ευρώ, για την παραχώρησή του. 

Οι Πειραιώτες δεν «καίγονται» να παραχωρήσουν τον παίκτη, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς τον υπολογίζει για το βασικό σχήμα του Ολυμπιακού, εν όψει της νέας σεζόν. Σύμφωνα με το «CNN Turk», η Γαλατάσαραϊ ήταν η τελευταία ομάδα, η οποία ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του παίκτη, προσφέροντας μάλιστα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Τις προηγούμενες ημέρες ενδιαφέρον για τον Σισέ είχαν εκδηλώσει επίσης οι Ανόβερο και Μπενφίκα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.