Σκουρτόπουλος: «Μεγάλη επιτυχία τα πλέι οφ»

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την παρουσία του Ρεθύμνου στα πλέι οφ της Basket League.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την παρουσία του Ρεθύμνου στα πλέι οφ της Basket League. Ο προπονητής των Κρητικών έκανε λόγο για μια μεγάλη επιτυχία, ακθώς η ομάδα προσπέρασε αντιπάλους για να μπει στην 8άδα.

«Είμαστε ευχαριστημένοι και δικαιωμένοι κατά κάποιο τρόπο με την είσοδο μας στα πλέι οφ γιατί για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση στην 8άδα έγινε πολύ σκληρή δουλειά στον δεύτερο γύρο. Η ομάδα ανταποκρίθηκε και με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο πλασάρισμα. Παρ’ όλα αυτά σε σχέση με το ξεκίνημα θεωρώ πως είναι μεγάλη επιτυχία ότι η ομάδα κατάφερε να προσπεράσει κάποιους άλλους και να είναι σήμερα στην θέση των πλέι οφ», είπε αρχικά ο Σκουρτόπουλος, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας:

«Το αυριανό παιχνίδι για μας είναι πολύ δύσκολο και σχεδόν διαδικαστικό, ενώ θα κατεβούμε και με μία σύνθεση ανάγκης. Έχουμε κάποιες απουσίες λόγω τραυματισμών, αλλά θα το προσπεράσουμε εύκολα και θα προσπαθήσουμε να είμαστε αξιοπρεπείς όπως πάντα και να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Όμως, εκ των πραγμάτων είναι μία δύσκολη αποστολή. Θα κοιτάξουμε λιγάκι τα πλέι οφ και ιδιαίτερα το παιχνίδι που θα παίξουμε στο Ρέθυμνο. Να είμαστε 100% έτοιμοι και με πλήρες ρόστερ για να μπορέσουμε να κάνουμε ένα τελευταίο καλό ματς για τους φιλάθλους μας και για την ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.