Ευρωπαϊκές βλέψεις

Πλατανιάς και ΠΑΟΚ ερίζουν για το «τρίποντο» στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 30ή αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ (19:00, novasports 6).

Πλατανιάς και ΠΑΟΚ ερίζουν για το «τρίποντο» στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 30ή αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ (19:00, novasports 6). Οι γηπεδούχοι θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για είσοδο στα πλέι οφ, ενώ οι φιλοξενούμενοι να μπουν σε αυτά με όσο το δυνατόν καλύτερη βαθμολογία γίνεται.

Ο Πλατανιάς κρατούσε την έκτη θέση στα χέρια του, αλλά την έχασε με την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εκτός για τον Γιώργο Παράσχο είναι οι Αποστολόπουλος, Βαλεριάνος, Μενδρινός και Μουνάφο, ενώ υπολογίζονται κανονικά πάλι οι Γκνιάτιτς, Κάργας.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη, θέλει το «διπλό», το οποίο δύσκολα παίρνει φέτος. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» μετρά μόλις μία νίκη στις οκτώ τελευταίες αναμετρήσεις μακριά από την Τούμπα.

Στη διάθεση του Ίβιτς τέθηκε ο Μακ, εκτός παραμένουν οι Αθανασιάδης, Βίτορ, Ζάιρο, Κωνσταντινίδης, Μπερμπάτοφ, Μυστακίδης και ΣΚόνδρας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.