Αφεντικό της Βιέννης η Αούστρια (video)

Με σκόρερ τον Γκρούνβαλντ, η ομάδα του Τόμας Λετς νίκησε 1-0 μέσα στην έδρα της Ραπίντ και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Η Βιέννη έχει …αφεντικό κι αυτό είναι η Αούστρια Βιέννης. Οι ποδοσφαιριστές του Τόμας Λετς φιλοξενήθηκαν στο στάδιο Αλιάνζ από την μισητή αντίπαλο, Ραπίντ και με γκολ του Γκρούντβαλντ στο 57ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και να αναρριχηθούν ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. 

Ήταν ένα ντέρμπι που τα είχε όλα εκτός από αποβολή. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι των φιλοξενούμενων, αλλά παρά τις σημαντικές ευκαιρίες που έχασαν με τους Ιβόν, Άλαρα και Κνασμούλερ δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Η Αούστρια όσο περνούσε η ώρα τόσο περισσότερο ανέβαζε στροφές και είχε τις δικές της σημαντικές ευκαιριες με τον Φρίζεμπιχλερ κατά κύριο λόγο και τον Εντομβόγι στη συνέχεια. 

Ο ποδοσφαιριστής όμως που έκρινε το παιχνίδι ήταν ο Αλεξάντερ Γκρούνβαλν, ο οποίος με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή στο 57ο λεπτό, δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Στρέμπιγκερ κι έτσι η Αούστρια άλωσε την έδρα της Ραπίντ. Με το σκορ αυτό ανέβασε στις εφτά της νίκες της μέσα στο γήπεδο της μισητής αντιπάλου, στα τελευταία οκτώ ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.