Τελικός στην Τρίπολη

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για τη σημασία του εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης και αναδεικνύει την αναγκαιότητα της νίκης.

Τρεις αγωνιστικές πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα το αποτέλεσμα του οποίου θα επηρεάσει την κούρσα του τίτλου και ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Κυριακής τον Αστέρα στην Τρίπολη. Δε χωρεί αμφιβολία πως το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς οφείλει να πορευτεί στο μονόδρομο της νίκης. 

Το τρίποντο είναι το μόνο αποτέλεσμα που αναζητεί πια σε κάθε ματς πρωταθλήματος, προκειμένου να κρατήσει ζωντανές τις όποιες πιθανότητες έχει για αλλαγή της εικόνας στην κορυφή της βαθμολογίας. Υπενθυμίζουμε πως μετά την Τρίπολη, η ομάδα του Πειραιά θα δώσει δύο εντός έδρας ματς, με την ΑΕΛ και τον Πανιώνιο. Και μετά θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι κορυφής.

Ασφαλώς και όλοι όσοι σχετίζονται με τους «ερυθρόλευκους» βλέπουν μονάχα την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση. Σε αντίθετη περίπτωση, υπάρχει κίνδυνος να χαθεί ο προσανατολισμός τους. Ο Πέδρο Μαρτίνς κρατάει συγκεντρωμένους τους ποδοσφαιριστές του στο ματς της Τρίπολης. Τίποτα άλλο δεν υπάρχει στον ορίζοντα. Δεν είναι υπερβολή πως ο αγώνας έχει χαρακτήρα τελικού για τον Ολυμπιακό. Όπως και κάθε άλλο ματς, από τη στιγμή που απέχει 8 βαθμούς από την κορυφή.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ζητήσει από τους παίκτες του να μπουν με το πόδι στο γκάζι και να ψάξουν ένα γρήγορο γκολ. Θέλει να εκμεταλλευτούν τις αμυντικές αδυναμίες των γηπεδούχων. Από την άλλη πλευρά, χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή οι αντεπιθέσεις του Αστέρα, αφού στο επιθετικό σκέλος του παιχνιδιού η ομάδα της Τρίπολης παίρνει υψηλό βαθμό.

Αν εξαιρέσουμε την απουσία του Ανδρέα Μπουχαλάκη, η ενδεκάδα θα θυμίζει τις επιλογές στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας ματς, στη Βοιωτία με τον Λεβαδειακό και στην Ήπειρο με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Βεβαίως, δε θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να κρύβει ο Μαρτίνς κάποια έκπληξη.

Η σέντρα θα γίνει στις 19.30 και τον αγώνα θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε από το novasports1HD. Μία ώρα νωρίτερα θα αρχίσει η εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων καθώς θα πλησιάζουμε προς τη σέντρα. Θα σας περιμένουμε στη nova και στους λογαριασμούς του novasports.gr στο facebook και στο youtube, όπου θα έχουμε επικοινωνία για να απαντήσουμε στα ερωτήματά σας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.