Πιστός στη Νάπολι ο Ματσάρι

Την επιθυμία του να ολοκληρώσει στη Νάπολι το διάστημα που προβλέπει το συμβόλαιό του εξέφρασε ο τεχνικός της ομάδας Βάλτερ Ματσάρι.

Την επιθυμία του να ολοκληρώσει στη Νάπολι το διάστημα που προβλέπει το συμβόλαιό του εξέφρασε ο τεχνικός της ομάδας Βάλτερ Ματσάρι.

Ο Ιταλός τεχνικός που ανέλαβε τα καθήκοντά του το 2009, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων τους τελευταίους μήνες. «Εχω συμβόλαιο  μέχρι τον Ιούνιο του 2013 και σκοπεύω να το σεβαστώ», δήλωσε στην «Corriere dello Sport».

Την πρώτη του χρονιά στη Νάπολι, ο Ματσάρι την έφερε έκτη στη Serie Α, για να ακολουθήσει η περυσινή πορεία που οδήγησε στην τρίτη θέση και την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Εδώ υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά σε ένα λογικό χρονικό διάστημα. Τα προηγούμενα δύο χρόνια ήμασταν ανάμεσα στους καλύτερους του ιταλικού πρωταθλήματος. Αυτή ήταν η ανταμοιβήμας επειδή ωριμάσαμε ως ομάδα.Ωστόσο, είναι ομάδες όπως η Μίλαν, η η Γιουβέντους και η Ιντερ που συνηθίζουν να παλεύουν για τον τίτλο και όχι εμείς. Χρειαζόμαστε χρόνο για να εξελιχθούμε αλλά πηγαίνουμε καλά», κατέληξε ο Ιταλός τεχνικός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.