id Software και Avalance Studios συνεργάζονται για το Rage 2

Το παιχνίδι διατηρεί τον χαρακτήρα του.Μιλώντας στο IGN στο QuakeCon 2018, η developer εταιρεία...

Το παιχνίδι διατηρεί τον χαρακτήρα του.

Μιλώντας στο IGN στο QuakeCon 2018, η developer εταιρεία Avalanche Studios εξήγησε ότι ήταν οι βασικοί υπεύθυνοι ανάπτυξης του Rage 2, το οποίο έγινε σε συνεργασία με την id Software.

“Εμείς στην Avalanche φτιάχνουμε το παιχνίδι”, δήλωσε ο διευθυντής παιχνιδιού της Avalanche, Magnus Nedfors. Είπε ότι η id συνεργάζεται στενά μαζί τους στο δημιουργικό επίπεδο “από την πρώτη μέρα”, αλλά ότι “έχουμε γράψει τον κώδικα, έχουμε κάνει τα arts και ότι αυτό το μέρος της ανάπτυξης γίνεται στη Στοκχόλμη από την Avalanche . “

“Είναι μια στενή συνεργασία με τους ανθρώπους στην id, μαθαίνοντας από αυτούς όταν πρόκειται για τις μάχες και ούτω καθεξής”, δήλωσε ο Nedfors. Αυτή η επιρροή είναι σαφής, καθώς τα όπλα και ο ρυθμός του Rage 2 αισθάνονται πολύ παρόμοια με του Doom. “Μας έχουν διδάξει πολλά για το στυλ μάχης της iD.”, εξήγησε, λέγοντας ότι ο διευθυντής της id, Tim Willits, ήθελε να σιγουρευτεί ότι οι μάχες του Rage 2 έφερναν ακόμα σε id παιχνίδι.

Μας έχουν διδάξει πολλά για το στυλ μάχης της iD.

Ο Nedfors είπε ότι η Bethesda και η Avalanche βρίσκονταν σε επαφή εδώ και χρόνια αναζητώντας ένα έργο στο οποίο θα μπορούσαν να δουλέψουν μαζί. Στη συνέχεια, η Bethesda ρώτησε αν θα ήθελαν να κάνουν μια συνέχεια στο Rage και ο Nedfors απάντησε αμέσως θετικά.

Ο Nedfors είπε ότι είχαν τη δημιουργική ελευθερία να λένε «αυτό είναι που θα θέλαμε να κάνουμε» και ότι το όραμά τους «ταιριάζει πραγματικά καλά» σε αυτό που σκέφτηκε και η id. Η Avalance αναπτύσσει το παιχνίδι με τη δική της δημιουργική ελευθερία, παράλληλα με την καθοδήγηση από την id, με τον Nedfors να λέει «ήταν μια μεγάλη συνεργασία».

Το Rage 2 μόλις μας αποκάλυψε νέο gameplay και early story στο QuakeCon, με περισσότερο gameplay να έρχεται την επόμενη εβδομάδα.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.