Στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Ντεφεντερίκο

Μετά την πρόσληψη του Μοντεαγούδο στην τεχνική ηγεσία του, ο Απόλλων Σμύρνης προχώρησε και στην απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού, Ματίας Αντριάν Ντεφεντερίκο.

Μετά την πρόσληψη του Μοντεαγούδο στην τεχνική ηγεσία του, ο Απόλλων Σμύρνης προχώρησε και στην απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού, Ματίας Αντριάν Ντεφεντερίκο.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα των Κορίνθιανς και Ιντεπεντιέντε, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Αλ Καουκάμπ της Σαουδικής Αραβίας.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, Ματίας Αντριάν Ντεφεντερίκο. Γεννημένος στις 23 Αυγούστου 1989, αγωνίζεται ως επιθετικός και έχει παίξει σε Ουρακάν, Κορίνθιανς, Ιντεπεντιέντε, Αλ Ντάφρα, Νουέβα Σικάγο, Εσκίσεχιρσπορ,   Σαν Μάρκος ντε Αρίκα, Μουμπάι, Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα, Λόρκα και Αλ Καουκάμπ.

Ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας της Αργεντινής που συγκροτήθηκε από τον Ντιέγκο Μαραντόνα από ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν στην Πριμέρα Ντιβισιόν της Αργεντινής. Έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα στις 20 Μαΐου 2009 κόντρα στον Παναμά. Η Αργεντινή είχε νικήσει 3-1 με τον ίδιο να ανοίγει το σκορ και να δίνει την ασίστ στο δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Στις 3 Φεβρουαρίου 2011, αυτή τη φορά από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Σέρτζιο Μπατίστα κλήθηκε για τον φιλικό αγώνα με τη Βενεζουέλα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.