Θέλει μόνο τη νίκη ο Ουζουνίδη

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ζήτησε από τους παίκτες της ΑΕΚ μόνο τη νίκη στον αγώνα με τον Ατρόμητο για το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς άπαντες στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» θεωρούν το συγκεκριμένο ματς κομβικό για τη συνέχεια της σεζόν.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ζήτησε από τους παίκτες της ΑΕΚ μόνο τη νίκη στον αγώνα με τον Ατρόμητο για το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς άπαντες στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» θεωρούν το συγκεκριμένο ματς κομβικό για τη συνέχεια της σεζόν. Ο Έλληνας τεχνικός προσπάθησε να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του, μετά την ήττα 2-0 από την Μπάγερν Μονάχου. Οι «κιτρινόμαυροι» θα φιλοξενήσουν τους Περιστεριώτες, στο άδειο ΟΑΚΑ, λόγω τιμωρίας. 

Από εκεί και πέρα, πρόστιμο αναμένεται να επιβληθεί στον Ούρος Τσόσιτς, για το επεισόδιο που είχε με τον Νίκλας Χουλτ στο Μόναχο. Η παρεξήγηση ανάμεσα στους δυο παίκτες ανήκει πλέον στο παρελθόν, όμως αυτό δε σημαίνει πως η διοίκηση της ΑΕΚ θα αφήσει το περιστατικό να περάσει χωρίς να τιμωρηθούν οι παίκτες. Το πρόστιμο στον Σέρβο αμυντικό θα επιβληθεί βάσει εσωτερικού κανονισμού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.